Neler Yeni

Minecraft hile kullanamıyorum.

farelerin kendi yazılımında bile olan bir şeyin hile olduğunu sanmıyorum.
Herkesin jitter yaparak ulaştığı 12-13 cps sayılarına bir yazılım ile basılı tutarak yapabiliyorsa bu hiledir. Hızlı tıklamasını kolaylaştırıyor, kolaylaştırmak da denmez aslında, direkt olarak yapıyor. O zaman aim asist de hile değil, yardım ediyor sadece :).

hocam farelerin kendi yazılımında olan şey kısayol. Ben karşıyım minecraft ta makro açılmasına. Apaçık hile :D
ne farkı var ki? yazılımdan da bir kere basılınca 1 dk basılı tutma gibi şeyler ayarlanabilir.
Post automatically merged:

Herkesin jitter yaparak ulaştığı 12-13 cps sayılarına bir yazılım ile basılı tutarak yapabiliyorsa bu hiledir. Hızlı tıklamasını kolaylaştırıyor, kolaylaştırmak da denmez aslında, direkt olarak yapıyor. O zaman aim asist de hile değil, yardım ediyor sadece :).
hocam aiming ile hızlı tıklama bence çok farklı şeyler. bir insanın aim çalışması ile hızlı tıklama çalışması farklı bence :D

ne farkı var ki? yazılımdan da bir kere basılınca 1 dk basılı tutma gibi şeyler ayarlanabilir.
Post automatically merged:

hocam aiming ile hızlı tıklama bence çok farklı şeyler. bir insanın aim çalışması ile hızlı tıklama çalışması farklı bence :D
Minecraft'da öyle değil işte. 1.8 PvP'nin en önemli maddesi hızlı tıklamak :).

Hala cevap alıyor konu, arkadaşlar sorun çözüldü üstte bir arkadaş yardım etti sağ olsun. Konu kilit.

Geri