Neler Yeni

Öneri Minecraft Server Kurma Sitesi Önerisi

Critaes

80+ Bronze
Merhabalar, maks 5-6 kişi minecraft server açmayı düşünüyoruz yoğun olarak saatte 1 milyon+ üzerinde item akışı olan farmlar yapmayı düşünüyoruz. Bunu kaldırabilecek server hangi özelliklere sahip olmalı ve fiyat olarak abartı mı kaçar? Güvenilir ve ping yaratmayan server önerebilir misiniz bu şartları karşılayan? Ayrıca aternos bunu kaldırmaz sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

BATIHOST güvenilir midir arkadaşlar oradan verdim de.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Merhabalar, maks 5-6 kişi minecraft server açmayı düşünüyoruz yoğun olarak saatte 1 milyon+ üzerinde item akışı olan farmlar yapmayı düşünüyoruz. Bunu kaldırabilecek server hangi özelliklere sahip olmalı ve fiyat olarak abartı mı kaçar? Güvenilir ve ping yaratmayan server önerebilir misiniz bu şartları karşılayan? Ayrıca aternos bunu kaldırmaz sanırım.

Şu oyunda şöyle yaratıcı oto sistemleri kuranlara bayılıyorum. Hayata geçirecek olursanız bana da haber verin yardım ediyim.

Critaes

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu oyunda şöyle yaratıcı oto sistemleri kuranlara bayılıyorum. Hayata geçirecek olursanız bana da haber verin yardım ediyim.
İ9 9900 lük bir server aldık BATIHOST firmasından daha beklemede açılmadı server. Üniye gitmeden önce her şeyi top seviye yapacağız valla son kez :) yardım edeceksen kapımız açık her zaman farmlar çok uğraştırıyor sohbet muhabbetle eğlene eğlene yaparız.

G4M3RLAV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
g4m3r lav

ATERNOS KULLAN

FloxY | Arda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Ahmet Arda Kıyavman
aternos daha iyi olur hocam ah sistem olsa seve seve yardımcı olurdum

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
Aternos öneririm hocam

G4M3RLAV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
g4m3r lav
Sen yazıp mı düzenledin sonrasında özellikleri ne tarzı bir şey yazmıştın.
orada yorumunuzu görmedim gördükten sonra düzenledim farm olarak açar ben ram kısmı olarak özellik sordum aternos ram istiyor

Critaes

80+ Bronze
orada yorumunuzu görmedim gördükten sonra düzenledim farm olarak açar ben ram kısmı olarak özellik sordum aternos ram istiyor
İşte onu dedim bende aternos panelinde öyle bir şey göremedim. Benimkini kullanıyorsa eğer 16gb ram var işlemci de i5-12450H

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,986
Üyeler
161,940
Son üye
İ.Ege
Top Bottom