E Erways 80+ Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Ahmet Yiğit Arı 8 Ekim 2022 #1 TLauncher kısayolu açılmıyor. Çift tıklayınca hiçbir hata vs. almıyorum veya bir şey olmuyor. Java'mı silip yükledim olmadı. Yardım edebilir misiniz?
TLauncher kısayolu açılmıyor. Çift tıklayınca hiçbir hata vs. almıyorum veya bir şey olmuyor. Java'mı silip yükledim olmadı. Yardım edebilir misiniz?
S Sefkan 80+ Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 41 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Sefkan 9 Ekim 2022 #2 Erways yazmış: TLauncher kısayolu açılmıyor. Çift tıklayınca hiçbir hata vs. almıyorum veya bir şey olmuyor. Java'mı silip yükledim olmadı. Yardım edebilir misiniz? Devamı için tıklayın... aynı şekil bende de öyle kaç aydır çözüm arıyorum
Erways yazmış: TLauncher kısayolu açılmıyor. Çift tıklayınca hiçbir hata vs. almıyorum veya bir şey olmuyor. Java'mı silip yükledim olmadı. Yardım edebilir misiniz? Devamı için tıklayın... aynı şekil bende de öyle kaç aydır çözüm arıyorum
HmzaY 80+ Gold Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 5,308 Dahası Reaksiyon skoru 2,334 Konum Nazarick İsim Hamza Y İlgilendiği Kategoriler Little Bit Everything 9 Ekim 2022 #3 Erways yazmış: TLauncher kısayolu açılmıyor. Çift tıklayınca hiçbir hata vs. almıyorum veya bir şey olmuyor. Java'mı silip yükledim olmadı. Yardım edebilir misiniz? Devamı için tıklayın... Uyumluluk ayarından vista, win7 sürümlerini deneyin.
Erways yazmış: TLauncher kısayolu açılmıyor. Çift tıklayınca hiçbir hata vs. almıyorum veya bir şey olmuyor. Java'mı silip yükledim olmadı. Yardım edebilir misiniz? Devamı için tıklayın... Uyumluluk ayarından vista, win7 sürümlerini deneyin.