Öğrenen_biri
80+ Bronze
Kendi sitesinden mi yoksa microsoft store mu?
ikisi aynı yer. Minecraft sitesinden almak istersen microsofta yönlendirip ödeme sayfasından aldırıcak.Kendi sitesinden mi yoksa microsoft store mu?
ikisi aynı yer. Minecraft sitesinden almak istersen microsofta yönlendirip ödeme sayfasından aldırıcak.
Xbox'ın sitesinde uzun süre 200 liraydı ve hep orada daha ucuzdu. Java Edition + Bedrock Edition adı altında.Kendi sitesinden mi yoksa microsoft store mu?
şuan 30dolar oldu https://www.minecraft.net/en-us/store/minecraft-java-bedrock-edition-pcXbox'ın sitesinde uzun süre 200 liraydı ve hep orada daha ucuzdu. Java Edition + Bedrock Edition adı altında.
Xbox'ın sitesinde uzun süre 200 liraydı ve hep orada daha ucuzdu. Java Edition + Bedrock Edition adı altında.
100 küsürken alcaktım çok diye almadımdeluxe 650, standart 510
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende deluxe mu yoksa standart mı alayım bilemedim100 küsürken alcaktım çok diye almadım
deluxe gerek yok bence. java bedrock yetiyo.bende deluxe mu yoksa standart mı alayım bilemedim
Xbox'ın kendi sitesindeydi
deluxe 650, standart 510
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zamlanmış bu da ama bundan daha ucuza yoktur. Premium alıp boşuna paranı kaptırma. Nays ile 50 lira cashback var