Furkyyy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Evet dostlarım, geçtiğimiz günlerde RTX 3060'ın çıkış yapacağı söylendi. Ve biliyorsunuz ki şu ana kadar hiçbir RTX 3000 serisinde tek fan görmedik. Artık onlar da aramızda. İşte karşınızda MSI RTX 3060 AERO ITX, GAINWARD PEGASUS RTX 3060 ve PALİT RTX 3060 StormX.
Bu üç kartın da 12GB bellek boyutları olacak, diğer 3060'lardan farkı olmayacak. Bu modeller tabiiki de stok frekanslarla kalmayacak, kendi boyutlarına göre minimal de olsa bir OC performansı olacak. Şunu da demeden geçmeyelim kartın 3x DP 1x HDMI portu olacak.
İşte şimdi üç kartın da fotoğrafları karşınızda;
Evet üç kartın da tasarımları aynı fakat kutu tasarımı olarak ben GAINWARD PEGASUS'un tasarımını daha çok beğendim. Hatta görünüşü GALAX'ı andırmıyor değil.
Evet dostlarım benim diyeceklerim bu kadar. Sizin görüşleriniz nelerdir? Bu kartlar hakkında neler düşünüyorsunuz? Yük altında kaç dereceyi görebilir? Çıkış fiyatları 2-3 fanlı modellere göre nasıl bir fiyatlandırma ile sunulur?
Kaynak ve daha fazla fotoğraf için;
Keyifli Okumalar ^^
Bu üç kartın da 12GB bellek boyutları olacak, diğer 3060'lardan farkı olmayacak. Bu modeller tabiiki de stok frekanslarla kalmayacak, kendi boyutlarına göre minimal de olsa bir OC performansı olacak. Şunu da demeden geçmeyelim kartın 3x DP 1x HDMI portu olacak.
İşte şimdi üç kartın da fotoğrafları karşınızda;
Evet üç kartın da tasarımları aynı fakat kutu tasarımı olarak ben GAINWARD PEGASUS'un tasarımını daha çok beğendim. Hatta görünüşü GALAX'ı andırmıyor değil.
Evet dostlarım benim diyeceklerim bu kadar. Sizin görüşleriniz nelerdir? Bu kartlar hakkında neler düşünüyorsunuz? Yük altında kaç dereceyi görebilir? Çıkış fiyatları 2-3 fanlı modellere göre nasıl bir fiyatlandırma ile sunulur?
Kaynak ve daha fazla fotoğraf için;
İlk Mini-ITX RTX 3000 kartlar duyuruldu
CES 2021 etkinliğinde RTX 3060’ı detaylandıran Nvidia’nın ardından iş ortaklarından özelleşmiş tasarım modeller gelmeye başladı. Kompakt form faktörüne sahip kartlar tanıtıldı.
www.donanimhaber.com