somhaster
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 513
- İsim
- Abdülhalik
- Discord
- somhaster
Şimdi arkadaşlar ben kafede çalışıyorum işimiz gece 12'de bitiyor. Normalde beni hep patron evime bırakır, evine yakın olduğum için. İşte Dün de patronun işi varmış beni bırakamadı dedi Sen minibüsle evine gidersin dedi minibüsler saat gece 2'ye kadar çalışıyormuş işte Ben de minibüsü bekliyorum falan minibüs geldi Tabii minibüse kimse yok Bomboş Burası Küçük Bir Şehir olduğu için genelde kimse minibüse binmiyor yürüyerek falan gidiyorlar Hatta geceleri hiç kimse olmuyor işte minibüste sadece ben varım, bindim, benim evimde minibüsün son durağı, Ben de neredeyse rotanın ilk durağındayım işte Adam bana söylenmeye başladı falan "Sen kaç lira yaktığını biliyor musun bu minibüsün bir dönüşte 7 litre yakıt yakıyor Sonra yok taksici tutsan kaç lira ödersin" falan gibisinden benim Moralim bayağı bir bozmaya çalıştı bu sonra diyor ki "hani bilseydim senin ta oraya gideceğini, hiç almazdım seni görmedim falan derdim" diyor. Ben tabii bunu şaka yaptığını falan zannediyorum baktım ciddi ciddi baya bu bana kibarca sövmeye başlıyor yani anlarsınız işte moralimi bozuyor yani bu minibüsçü beni bilerek almama gibi bir hakkı var mı? Arkadaşlar kusura bakmayın icimi dokeyim dedim