Neler Yeni

minidump raporlarımı incelermisiniz sorun nedir?

Samet.D

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Samet Dilli
Merhabalar eklediğim dosyalar benim minidumplarım ben anlamadığım için anlayan birisinden yardım istiyorum sorun nedir lütfen açıklarmısınız nasıl çözerim yardımcı olursanız cok sevinirim durup dururken mavi ekranlar almaya başladım yardımcı olursanız sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ektedir dosyalar

Ekler

• minidump.rar
    664.9 KB · Hit: 20

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,870
İsim
Emre Zengin
Merhabalar eklediğim dosyalar benim minidumplarım ben anlamadığım için anlayan birisinden yardım istiyorum sorun nedir lütfen açıklarmısınız nasıl çözerim yardımcı olursanız cok sevinirim durup dururken mavi ekranlar almaya başladım yardımcı olursanız sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ektedir dosyalar
Donanımsal RAM hatası vermiş. DOCP ayarı da kapalıymış zaten. RAM'lerden bir tanesini söküp 30-60 dakika mavi ekran ya da oyunlarda bir sıkıntı yaşatıp yaşatmayacağına bak bakalım. Sonra çıkardığın RAM'i takıp diğer RAM'i tak gene aynı testleri yap. Sorun zaten hemen kendini belli edecektir.

Samet.D

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Samet Dilli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Donanımsal RAM hatası vermiş. DOCP ayarı da kapalıymış zaten. RAM'lerden bir tanesini söküp 30-60 dakika mavi ekran ya da oyunlarda bir sıkıntı yaşatıp yaşatmayacağına bak bakalım. Sonra çıkardığın RAM'i takıp diğer RAM'i tak gene aynı testleri yap. Sorun zaten hemen kendini belli edecektir.
deneyeceğim teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,228
Üyeler
161,002
Son üye
sserhatgezer
Top Bottom