Mining yapılan kartlar garanti dışı kalmaz. BIOS atılan kartlar garanti dışı kalır.
o zaman ekran kartının herhangi bir oyunda bu kadar ısındığını söylesek ? çünkü paraya ihtiyacım var ve mining imkanı sağlayan bir ekran kartı kullanıyorum. Ancak chrome açılınca bile kasıyor ve eğer ekran kartım yanarsa ki sanmıyorum daha 5 aylık ve kullanım süresi max 2 ay ama oldu da yandı garantiye gönderebilir miyim? ve nasıl örtebilirim mining yapıldığınıdaha yüksek sıcaklıkta çalışması. normalden.
ben böyle biliyorum.
Ağzın güzel laf yapıyorsa, güzel yalan söyleyebiliyorsan tek cümlene bakıyor.o zaman ekran kartının herhangi bir oyunda bu kadar ısındığını söylesek ? çünkü paraya ihtiyacım var ve mining imkanı sağlayan bir ekran kartı kullanıyorum. Ancak chrome açılınca bile kasıyor ve eğer ekran kartım yanarsa ki sanmıyorum daha 5 aylık ve kullanım süresi max 2 ay ama oldu da yandı garantiye gönderebilir miyim? ve nasıl örtebilirim mining yapıldığını
Mining yapılan kartlar garanti dışı kalmaz. BIOS atılan kartlar garanti dışı kalır.
"Bırakılabilir" sana soracakları şey bu kart bilmem kaç aylık niye bu kadar ısınmış falan. EDİT: Termal macun'a bakarlar ise. Çok test gördü de geç, parasını verip aldın o malı. Elinde kanıt olmadan mining yaptığını öne süremez.
yani belirli bir belirleme yöntemleri yok bu beni için yeterli yalan benim işim"Bırakılabilir" sana soracakları şey bu kart bilmem kaç aylık niye bu kadar ısınmış falan. EDİT: Termal macun'a bakarlar ise. Çok test gördü de geç, parasını verip aldın o malı. Elinde kanıt olmadan mining yaptığını öne süremez.
Yok hocam sadece termal macuna bakarlar, 5 aylık kartta kalması gereken macundan daha az bir macun kaldığını görünce, sadece yapabilecekleri tek şey seni test etmek. Tedirgin davranmıyorsun. Kendinden emin bir cümle kuruyorsun, bitti.yani belirli bir belirleme yöntemleri yok bu beni için yeterli yalan benim işim![]()
aynen mining yapıldığını öne süremez çünkü testle bir şey anlayamazsın ister teknik servise götür yine anlayamaz ama furmark testinde grafikler pürüzlü çıkıyosa ya da test esnasında kapanıyosa geçmiş olsun derim"Bırakılabilir" sana soracakları şey bu kart bilmem kaç aylık niye bu kadar ısınmış falan. EDİT: Termal macun'a bakarlar ise. Çok test gördü de geç, parasını verip aldın o malı. Elinde kanıt olmadan mining yaptığını öne süremez.
e o da kolay hocam grafikerim rander alıyorum diplomamda çalışma belgem de varYok hocam sadece termal macuna bakarlar, 5 aylık kartta kalması gereken macundan daha az bir macun kaldığını görünce, sadece yapabilecekleri tek şey seni test etmek. Tedirgin davranmıyorsun. Kendinden emin bir cümle kuruyorsun, bitti.
Bak arkadaşın dediği aklıma gelmedi @GRAFOLM:aynen mining yapıldığını öne süremez çünkü testle bir şey anlayamazsın ister teknik servise götür yine anlayamaz ama furmark testinde grafikler pürüzlü çıkıyosa ya da test esnasında kapanıyosa geçmiş olsun derim