Neler Yeni

Mining yapmak istiyorum bazı ihtiyaçlardan ve Pc yi kullanmamamdan dolayı.

TALHA MURAT

80+ Silver
Bunları size kim söylüyor arkadaşım :D 5 tane kart olması şart değil bu iş için. Ben gidipde aylık 10 bin TL cepliyim demiyorum. Bana şuan pasif gelir lazım 1000 TL civarında şuan ihtiyacım var diyorum. 5 kart şart değil bu iş için nereden çıkarıyorsunuz bunları bilmiyorum arkadaşlar. Ekran kartına zarar verem söz konusu falanda değil UV OC ile ayarlanıyor bu değerler. 5 aydır ekran kartının fanları dönmedi diyorum ne gibi bir zarar verebilirsin karta ? full yükte oynadğın oyundan bile daha az yoracak belkide kartı. Sadece sürekli çalışacağından fanları biraz yıpranacaktır onada ben okeyim zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

biliyorum biliyorum , bilmeden kulaktan dolma bilgilerle yazanlar çok. Ben işte nasıl kuracağımı bilmiyorum sistemi. Yardımcı olacak birini bekliyorum şuan. Windowstan yaparım sorun yok , arada kapatabilirim acil işler için.
Ozaman öyle diyeceksin kardeşim açıklayacaksın az kazancı olsada ihtiyaç için diyeceksin biz burada iyi kazanç için belirtiyoruz.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bunları size kim söylüyor arkadaşım :D 5 tane kart olması şart değil bu iş için. Ben gidipde aylık 10 bin TL cepliyim demiyorum. Bana şuan pasif gelir lazım 1000 TL civarında şuan ihtiyacım var diyorum. 5 kart şart değil bu iş için nereden çıkarıyorsunuz bunları bilmiyorum arkadaşlar. Ekran kartına zarar verem söz konusu falanda değil UV OC ile ayarlanıyor bu değerler. 5 aydır ekran kartının fanları dönmedi diyorum ne gibi bir zarar verebilirsin karta ? full yükte oynadğın oyundan bile daha az yoracak belkide kartı. Sadece sürekli çalışacağından fanları biraz yıpranacaktır onada ben okeyim zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

biliyorum biliyorum , bilmeden kulaktan dolma bilgilerle yazanlar çok. Ben işte nasıl kuracağımı bilmiyorum sistemi. Yardımcı olacak birini bekliyorum şuan. Windowstan yaparım sorun yok , arada kapatabilirim acil işler için.
Nasıl yapılacağını az çok biliyorum da hangi miner 3070 için iyi bilmiyorum.

Bilgisayarla en fazla haftada bir falan işin olacaksa HiveOS kullan bence. Daha kullanışlı oluyor ve kazım hızı 1-2MH daha iyi oluyor işletim sistemi çok hafif olduğu için.

Günde bir, 2 günde bir bilgisayarda Windows kullanman lazım olacaksa Windows üzerinden yapmak daha mantıklı ama.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
Hey dostum bunlarin hicbirini dinleme 3070 ile mining yapan çok var @cfranko gibi 920 TL falan kazanmisti o anlatır sana 3070 le net karin kac olucak sana onuda soyliyim hemen elektrik 80 TL kazanc 690 TL net kar 610 TL
Uv ve boost arttirirsan eger hem elektrikten tasarruf edip parayi arttirirsin @cfranko sen oyle yapmistin sanirim yoksa baskasimiydi

uydu3

80+ Silver
Yav şu kripto parayla alakalı konulara bilgisi olmayan yazmasın valla adam mining yapcam 3070 ile diyor kazanamazsın diyor adam yapcam diyor sana kazanır mıyım demiyor

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Ozaman öyle diyeceksin kardeşim açıklayacaksın az kazancı olsada ihtiyaç için diyeceksin biz burada iyi kazanç için belirtiyoruz.
Ben bunu belirttim zaten güzel kardeşim. Forumda tanımadığın insanlarla sohbete başlarken ilk kardeşim diye hitap edilmez ona biraz daha dikkat et. Güzelce oku ondan sonra yaz. Bak bakalım açıklamış mıyım açıklamamış mıyım. iyi forumlar dilerim güzel kardeşim.

TALHA MURAT

80+ Silver
Yav şu kripto parayla alakalı konulara bilgisi olmayan yazmasın valla adam mining yapcam 3070 ile diyor kazanamazsın diyor adam yapcam diyor sana kazanır mıyım demiyor
Madem yapacaksa buradaki amaç ne konu açmasının yapsın iyice boş boş yorum yapmalara döndü.

uydu3

80+ Silver

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
60 mh/s kazan kartımla (3070 ile aynı hız) 4 ayda toplam 5500 liraya yakın para kazandım elektrik faturası ise her ay normale göre 50 lira fazla geldi. Kısacası tek kart ile olmaz diyenler boş yapmasın
Özele geçelim mi geceden beri seni bekliyorum :D

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Nasıl yapılacağını az çok biliyorum da hangi miner 3070 için iyi bilmiyorum.

Bilgisayarla en fazla haftada bir falan işin olacaksa HiveOS kullan bence. Daha kullanışlı oluyor ve kazım hızı 1-2MH daha iyi oluyor işletim sistemi çok hafif olduğu için.

Günde bir, 2 günde bir bilgisayarda Windows kullanman lazım olacaksa Windows üzerinden yapmak daha mantıklı ama.
Çok yüksek ihtimal müdahale ederim arada bir. windows uygun o yüzden

Top Bottom