Yardım MIUI 14 e geçilir mi

Leaden_Viever

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
617
Arkadaşlar merhaba zamanında redmi 10 2022 telefonunu aldım aldığımı binbir pişman oldum ama neyse şimdi asıl konumuza gelelim cihazda MIUI 13 yüklü ve şarjı yarım günü kurtarmıyor MIUI 14 e geçilir mi MIUI 13 ten daha iyi diyorlar

çok güçlü bi telefon değil yabancı forumlarda bi bakım bence MIUI 14 Şarj konusunda nasıl vs. ona göre güncelleyin ama bence daha da hızlı bitebilir:)

Arkadaşlar merhaba zamanında redmi 10 2022 telefonunu aldım aldığımı binbir pişman oldum ama neyse şimdi asıl konumuza gelelim cihazda MIUI 13 yüklü ve şarjı yarım günü kurtarmıyor MIUI 14 e geçilir mi MIUI 13 ten daha iyi diyorlar
Çok bir fark yok mi13 ile mi14 arasında. Farkedeceğini sanmam. Pil değişimine gidin. Redmi serisi fiyat performans serisidir. İyi telefon istiyorsanız mi serisi almanız gerekiyor.

Hocam aynı telefonu annem kullanıyordu miui 13 te kasmalar falan vardı 14 e geçince arada bir bakarım daha kasma ile karşılaşmadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aynı telefonu annem kullanıyordu miui 13 te kasmalar falan vardı 14 e geçince arada bir bakarım daha kasma ile karşılaşmadım
Ama şarj konusuna bir şey diyemeyeceğim ekranı 60 hz yapın daha uzun gider

çok güçlü bi telefon değil yabancı forumlarda bi bakım bence MIUI 14 Şarj konusunda nasıl vs. ona göre güncelleyin ama bence daha da hızlı bitebilir:)
Hocam bugün miui 14egeçtim miui 12 kadar iyi olmasada miui 13 ten iyi pilde eskisine göre iyi gidiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,128
Üyeler
184,391
Son üye
qweiop
Geri