Neler Yeni

Yardım Mobil oyunlarda Wifi da ping sorunu

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Muhammet Kürkçü
Mobilden oynuyorum speed testlerde ve oyunların lobilerinde ping olarak sorun yok ama oyuna girdiğim anda pingim 160ms in altına inmiyor. Speed testlerde 30ms avrupa server li oyunlarda ise lobide 65-100ms arası alıyorum. Mobil internet ile denediğimde ise speed test ve lobide ne çıkıyor ise oyundada o oluyor pingim ama wifida sorun yaşıyorum sizce sorun nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Alihan Eskalen
Mobilden oynuyorum speed testlerde ve oyunların lobilerinde ping olarak sorun yok ama oyuna girdiğim anda pingim 160ms in altına inmiyor. Speed testlerde 30ms avrupa server li oyunlarda ise lobide 65-100ms arası alıyorum. Mobil internet ile denediğimde ise speed test ve lobide ne çıkıyor ise oyundada o oluyor pingim ama wifida sorun yaşıyorum sizce sorun nedir?
Aynı sorunu yaşıyorum

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Muhammet Kürkçü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorunu yaşıyorum
Birkaç modem ve routerda denedim sorun hiçbirşekilde çözülmedi sonradan sorunun telefonumda olduğunu anladım evdeki hiçbir cihazda olmadı bu sorun.Ve bu sorun yazılımsal değil sanırım birkaç hard reset atmama rağmen değişen bir şey olmadı. Vakit bulunca iyi bir telefoncuya götürmeyi düşünüyorum wifi kartları falan telefonda harici olmadığı için nasıl çözülüceği hakkında hiçbir fikrim yok. Çözüm olarak artık online oyun oynamıyorum. Videolar hala takılıyor ama onuda mobil internetle hallediyorum.

Top Bottom