Neler Yeni

Mobil uygulama geliştirmek istiyorum bilgisi olan bakabilirmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
Film,Yazılım,Araştırma,Finans
Merhaba arkadaşlar mobil bi uygulama geliştirmek istiyorum ama daha sıfırım daha doğrusu direk uygulama değil bu işi öğrenmek istiyorum kodlama yaparken hangi programı tercih etmeliyim hangi dil i tercih etmeliyim kafamda bi proje yok ama bilgi olan arkadaşlar şu program da şu dil ile kullanarak başlaya bilirsin derse sevinirim amacım kendim öğrenmek deneyerek proje yapmak ya da herhangi bi mobil geliştirme kitabı da önere bilirsiniz internet den çok baktım bir sürü kitap var hangisi işim görür bilemedim
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Mobilde bi şeyler geliştirmek istiyorsan Android Studio öneririm. İnternette zaten baya bi rehber var ve çok zor değil.

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Ben lisede bilişim okuyorum şuan 11. sınıfa geçtim. C# dili üzerinden kodlamayı öğretiyorlar. C# olarak başlanabilir. Ben ve çok kişi C++ dilinden başlamanı öneriyorum. Önce mantığını öğreneceksin. Tek bir dile iyice hakim olursan diğer dilleri öğrenmen daha kolay. YouTube'da Murat Yücedağ var. Ücretsiz ders veriyor. İzleyebilirsin. Yolun açık olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
Film,Yazılım,Araştırma,Finans
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben lisede bilişim okuyorum şuan 11. sınıfa geçtim. C# dili üzerinden kodlamayı öğretiyorlar. C# olarak başlanabilir. Ben ve çok kişi C++ dilinden başlamanı öneriyorum. Önce mantığını öğreneceksin. Tek bir dile iyice hakim olursan diğer dilleri öğrenmen daha kolay. YouTube'da Murat Yücedağ var. Ücretsiz ders veriyor. İzleyebilirsin. Yolun açık olsun.
Çok teşekkür ediyorum kardeşim bende lise bilişim öğrencisiyim ağ ve siber güvenlik dalındayım fakat kod yazmayı öğrenmek istiyorum bize de c# öğretiyorlar nasıl diyim sende anlarsın belki kod yazmak hoşuma gidiyor insan hoşuna giden şeyi yapınca başarması imkansız oluyor sıfırdan araştırarak PHP HTML öğrendim ve çok eğlenceli oluyor şimdide mobil bir uygulama geliştirmek istiyorum önerin için tekrardan teşekkür ederim

MysterioN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Can Yuva
React Native
Flutter
Ionic Framework
Bunlara bakmanı tavsiye ederim. Düz android yerine bunlardan birine merak saldın mı hem Android hem iOS proje çıkarabilirsin. Hem de düz androidden daha güzel bir kodlama şekli var.

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Çok teşekkür ediyorum kardeşim bende lise bilişim öğrencisiyim ağ ve siber güvenlik dalındayım fakat kod yazmayı öğrenmek istiyorum bize de c# öğretiyorlar nasıl diyim sende anlarsın belki kod yazmak hoşuma gidiyor insan hoşuna giden şeyi yapınca başarması imkansız oluyor sıfırdan araştırarak PHP HTML öğrendim ve çok eğlenceli oluyor şimdide mobil bir uygulama geliştirmek istiyorum önerin için tekrardan teşekkür ederim
Android Studio güzel olur. Android Studio öğren. Ayıca tasarımları yapabilmen içinde photoshop öğrenmen gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,754
Üyeler
162,549
Son üye
sigmacanavari1
Top Bottom