2 saat 200 250 mbİnternet yok mobil veri ile PC’de oyun oynayacağım çok internet gider mi ne kadar gider
Telefondan bunları kapatacağım PC den bu tarz uygulamaları nasıl kapatacağım veri kullanımınıOynayacağın oyuna göre değişir. Eğer cs oynuyorsan arkada çalışan epic games origin vs. onları kapat bir de chrome çok sömürüyordu ben de. Pcden PUBG mobile cs oynuyordum her gün 1-2 saat 2 haftada 1.5-2 gb onlar kullanmıştı. Sadece chrome 900 mb. Hatırlamıyorum ama belki video açmışımdır.
herhangi bir indirme olmadığı sürece online oyun oynamak fazla yemez fakat oyunun boyutuna bağlıdır harita yüklenmesi vb. değişkenler çok olur ortalama saatte 100mb y,yor(csgo)İnternet yok mobil veri ile PC’de oyun oynayacağım çok internet gider mi ne kadar gider
15 GB internetim var 13 gün sonra yenilenecek paketim şu internet gelene kadar beni idare etsin ne kadar tükettiğini bilmiyordum çok gitmez gibi duruyorherhangi bir indirme olmadığı sürece online oyun oynamak fazla yemez fakat oyunun boyutuna bağlıdır harita yüklenmesi vb. değişkenler çok olur ortalama saatte 100mb y,yor(csgo)
eğer 15gb ın 15i duruyorsa seni 10 15 gün rahat götürür ama sakın video falan açayım deme hem chrome hem youtube silip süpürür15 GB internetim var 13 gün sonra yenilenecek paketim şu internet gelene kadar beni idare etsin ne kadar tükettiğini bilmiyordum çok gitmez gibi duruyor
bi fikrim yok ama arka planda yemez fazla sen gidip google youtube u açma yeterİşte nasıl kapatacağım o uygulamaların kullanımını