Neler Yeni

Çözüldü✓ MOBİL VERİ İLE STEAMDEN OYUN İNDİRME NASIL YAPARIM

mustafak0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Mustafa
Bugün sil süpür yaptım"gece 10 gb"çıktı ben telefondaki mobil veriyi bilgisayarda nasıl kullanabilirim. 10 gb'ı zaten gece bitiremem en azından oyunu daha hızlı indirmeme yarasın.

wi-fi özelliği yok bilgisayarda.

Serhat ''FurBauZz''

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Serhat Akdemir
İos-Android hangisi?
Bugün sil süpür yaptım"gece 10 gb"çıktı ben telefondaki mobil veriyi bilgisayarda nasıl kullanabilirim. 10 gb'ı zaten gece bitiremem en azından oyunu daha hızlı indirmeme yarasın.

mustafak0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,391
İsim
Mert Metshi
Mobil veriyi aç sonra usb ile bağla sonra usb ile internet şeyini aç

mustafak0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Serhat ''FurBauZz''

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Serhat Akdemir
Android, birde sınır koyabilirmiyim mesela şu andan itibaren 10gb kullanılınca veri'yi kapatsın.
Ayarlara gir ordan veri kısmına gir orda öyle bir seçenek olması lazım android de.Ben bayadır ios kullanıyorum ama genede hatırlıyorum android'in nasıl bağlanıldığını.Bilgisayarında herhangi bir internet yokmu ethernet kablosuyla vs.?

nWeeyz_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Sami Buğra

Dostum ayarlara gir internet paylaşımına tıkla ve usb ile bağlama var usb taktıktan sonra onu açarsan bağlanıyor

Serhat ''FurBauZz''

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Serhat Akdemir

Telefona normal şarj kablosu olarak kullandığın usb kablosunu bilgisayar ile tak.Sonra mobil veriyi aç.Ayarlara gir ordan wi-fi kısmında olması lazım mobil erişim noktasını aç diye.Veya üstten görev çubuğunu indir ordada olması lazım.

mustafak0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Mustafa
Ayarlara gir ordan veri kısmına gir orda öyle bir seçenek olması lazım android de.Ben bayadır ios kullanıyorum ama genede hatırlıyorum android'in nasıl bağlanıldığını.Bilgisayarında herhangi bir internet yokmu ethernet kablosuyla vs.?
var,şuanda iniyor oyun zaten telefonu bağlama sebebim hem internet boşuna silinip gitmesin hemde indirme hızı yükselir diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,211
Üyeler
160,989
Son üye
marul1830
Top Bottom