Neler Yeni

Mobilde sinirisiz internet tarifesi varmı

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Mustafa Enes Bulut
KYK da kalmayı düşünüyorum ve KYK da internet durumu çok kötü süperbox almak istemiyorum Su an Turkcelliyim başka operatörler de de olsa bişey olmaz böyle bişey varmı sinirisiz internet tarifesi diye ?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
KYK da kalmayı düşünüyorum ve KYK da internet durumu çok kötü süperbox almak istemiyorum Su an Turkcelliyim başka operatörler de de olsa bişey olmaz böyle bişey varmı sinirisiz internet tarifesi diye ?
Bir ara pttcell de 38 tl ye satiyolardi da bitti sanırım o 😔

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Vodafone de var. Ama bir tarifeye geçtiğinde bir süre sonra o tarifenin sana teklif olarak gelmesi gerekiyor ancak öyle geçiliyor. Yeni müşteriye direkt satılmıyor.

5Mbps hız sınırsız data + 15GB Hotspot ayda 200TL di en son, bize teklif geldi de bize gerek yok diye kabul etmedik tabi (Dakika ve SMS de sınırsız.) 😀

10Mbps hızlı ve hız sınırı olmayan 2 versiyon daha var onlar daha pahalı. Bize sadece 5Mbps olan teklif edildi ama diğerleri de teklif olarak gelebiliyor.

Son düzenleme:

şahin doğan

80+ Platinum
turkcell de sınırsız yok diye biliyorum en iyi paket bu
diğer markalarda bu kadar yok galiba.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Data hattı telefonda çalışabiliyorsa çift hatlı bir telefon için bu paketler daha mantıklı bence.

Ama yurtta Vodafone hızlı ise en mantıklısı sınırsız Vodafone paketleri.

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Mustafa Enes Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Data hattı telefonda çalışabiliyorsa çift hatlı bir telefon için bu paketler daha mantıklı bence.

Ama yurtta Vodafone hızlı ise en mantıklısı sınırsız Vodafone paketleri.
Sinirisiz Vodafone paketleri nasıl oluyor bilmiyorum ama kendi paketim + 150 TL'ye 50 GB hotspot almayı düşünüyorum
Sizin attığınız baya pahalı ya hotspot paketleri daha uyguna geliyor

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Sinirisiz Vodafone paketleri nasıl oluyor bilmiyorum ama kendi paketim + 150 TL'ye 50 GB hotspot almayı düşünüyorum

Sizin attığınız baya pahalı ya hotspot paketleri daha uyguna geliyor
Şöyle oluyor rastgele bir Vodafone paketine geçiyorsun (mümkünse üst paketlere) orada baya internet kullanıyorsun zaten seçtiğin pakette sosyal Pass video pass falan varsa çoğu uygulama internetinden yemeyecek. Genelde en geç birkaç aya yanımda uygulamasında sınırsız paket teklif ediliyor.

Paket içeriği sınırsız dakika sınırsız SMS sınırsız GB şeklinde, 3 versiyonu var 5Mbps, 10Mbps sınırlı versiyonları ve hız sınırı olmayan versiyonu. 3 pakette de 15GB Hotspot sınırı var. Telefonun Android ise bunu aşma yolları var veya 50TL ye 50GB ek Hotspot alabiliyorsun.

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Mustafa Enes Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şöyle oluyor rastgele bir Vodafone paketine geçiyorsun (mümkünse üst paketlere) orada baya internet kullanıyorsun zaten seçtiğin pakette sosyal Pass video pass falan varsa çoğu uygulama internetinden yemeyecek. Genelde en geç birkaç aya yanımda uygulamasında sınırsız paket teklif ediliyor.

Paket içeriği sınırsız dakika sınırsız SMS sınırsız GB şeklinde, 3 versiyonu var 5Mbps, 10Mbps sınırlı versiyonları ve hız sınırı olmayan versiyonu. 3 pakette de 15GB Hotspot sınırı var. Telefonun Android ise bunu aşma yolları var veya 50TL ye 50GB ek Hotspot alabiliyorsun.
Vodafone çok saçma ve uğraştırıcı geldi

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Bende bu paket gözüküyor, Vodafone’u arayıp bilgi alabilirsiniz.

1660753042975.jpeg

En İyi Cevap
3
Bu 5mbs paketine geçip şikayet vardan şikayet etmiştim sonra hız sınırsıza geçtim.

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
Gozalak
12mbps indirme 12 yükleme ttnet magnet başvur...yurtlarda oluyor mu bilmiyorum ama bir dene bakalım

200tl

Top Bottom