Neler Yeni

Mod Art Pc Yaptığı Sistem

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mervan Tokay
Mod art pc nin yaptığı sistemi 9600 tl ye aldım aslında 15 bin tl ya kadar bütçem vardı donanım arşivinin abdullah abinin yaptığı sistemi alacaktım ama mining TE yapmam lazım çünkü 6 tane altın bozdurdum alabilmek için ama 3050 12 mh aldığı için almadım kısacası almak la iyi mi? yaptım yoksa bekleyip tahminimce 13 14 k ya abdullah abinin yapacağı sistemimi beklemeliydim fikirlerinizi bekirtirseniz ona göre belki iptal ederim bu arada siparişi iptal edersem her hangi bir kesinti yaparlar mı
IMG_20220314_012104.jpg

kyagizzz

80+ Bronze
Mod art pc nin yaptığı sistemi 9600 TL ye aldım aslında 15 bin TL ya kadar bütçem vardı donanım arşivinin abdullah abinin yaptığı sistemi alacaktım ama mining TE yapmam lazım çünkü 6 tane altın bozdurdum alabilmek için ama 3050 12 mh aldığı için almadım kısacası almak la iyi mi? yaptım yoksa bekleyip tahminimce 13 14 k ya abdullah abinin yapacağı sistemimi beklemeliydim fikirlerinizi bekirtirseniz ona göre belki iptal ederim bu arada siparişi iptal edersem her hangi bir kesinti yaparlar mıAlıntıyı görüntüle
Kesinti yapilacağini sanmam ama islemci dusuk kalmiş bir tik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mod art pc nin yaptığı sistemi 9600 TL ye aldım aslında 15 bin TL ya kadar bütçem vardı donanım arşivinin abdullah abinin yaptığı sistemi alacaktım ama mining TE yapmam lazım çünkü 6 tane altın bozdurdum alabilmek için ama 3050 12 mh aldığı için almadım kısacası almak la iyi mi? yaptım yoksa bekleyip tahminimce 13 14 k ya abdullah abinin yapacağı sistemimi beklemeliydim fikirlerinizi bekirtirseniz ona göre belki iptal ederim bu arada siparişi iptal edersem her hangi bir kesinti yaparlar mıAlıntıyı görüntüle
Vatanda 10105f ve 1660ti lı vardı.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Bekleyebilirsin ama biraz kumar olur. Nasıl bir sistem olacağını hiç birimiz bilmiyoruz.
Belki koyulan ekran kartıyla mining bile yapılmayacak.

kyagizzz

80+ Bronze
Ki neden mining yapiyorsun? Elektrik faturalarina zam geldi. Oyna oyununu geç. Farkli yollardan jazanirsin parani aylik 300-400
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman en mantıklısı kalması
Kaş yapayım derken göz çıkarmassin inş

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mervan Tokay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ki neden mining yapiyorsun? Elektrik faturalarina zam geldi. Oyna oyununu geç. Farkli yollardan jazanirsin parani aylik 300-400
Kanka köye yolluyacam pc yi çiftçilere elektrik faturası az geliyor o yüzden şimdi her kez dalmasın bana ooo diye bırakında o kadarda olsun

kyagizzz

80+ Bronze
Kanka köye yolluyacam pc yi çiftçilere elektrik faturası az geliyor o yüzden şimdi her kez dalmasın bana ooo diye bırakında o kadarda olsun
O zmn nie pc aldinki guzel karşim. Kimbilir ne kdr da cikarcak parasini. Altin tutsan yaza daha cok kardaydin

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mervan Tokay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zmn nie pc aldinki guzel karşim. Kimbilir ne kdr da cikarcak parasini. Altin tutsan yaza daha cok kardaydin
Kanka şimdi mining yapacam ama satmıyacam biriktirecem eteryum yüksekken satacam şimdi elimde altın tutsam 200 bilemedim 400 gelecek bir tanesinin üstüne ama bu sürekli ileriye dönük yatırım

kyagizzz

80+ Bronze
Kanka şimdi mining yapacam ama satmıyacam biriktirecem eteryum yüksekken satacam şimdi elimde altın tutsam 200 bilemedim 400 gelecek bir tanesinin üstüne ama bu sürekli ileriye dönük yatırım
Senin kararin. Piyasanin ne olup ne olmiyacağini bilemessin. İnş kas yapiyim derken goz cikarmassin

kyagizzz

80+ Bronze
Top Bottom