Benim yurtiçi bugün geldi işte siparişim neredeye basınca hiç tepki yok aynı sayfaya atıyor.Arkadaşlar sistemi alanlar Kargo numara girişmemiş olanlar siparişim nerede basıp cevap yazabilir mi?herkesi mi ups sayfasına yönlendiriyor yoksa yurtiçi,aras vs yönlendiriyor mu?
Anladım.bilseydim hangi firmaya verdiklerini gider sabah dağıtıma çıkmadan alırdım.Benim yurtiçi bugün geldi işte siparişim neredeye basınca hiç tepki yok aynı sayfaya atıyor.
Kanka inan 35 TL para değil İstanbul dan Hatay a ayakabi kutusundan küçük kutu gondercektim ekran kartı satmıştım 150 TL fiyat çıkarıyorlarbana böyle yapsa ya kavga ederim ya dava ederim ortak yerde buluşmak nedir 35 TL kargo ücreti verdim bide gidip ben mi alacam neyse ki öyle uzak yerde yaşamıyorum her kargo firması geliyor kapıya.
ben laptop gönderdim bundan 8 ay önce falan 32 mi 37 tl mi ne para aldılar demek ki çok zam geldi. :/Kanka inan 35 TL para değil İstanbul dan Hatay a ayakabi kutusundan küçük kutu gondercektim ekran kartı satmıştım 150 TL fiyat çıkarıyorlar
hatta laptop sıfır almıştım kutusu falanla gönderdim baya büyüktü yaniben laptop gönderdim bundan 8 ay önce falan 32 mi 37 TL mi ne para aldılar demek ki çok zam geldi. :/
windows yüklü gelmezSana pc Windows 11 kurulu mu geldi. Windows 10 mu
8 ay önce Kasım Aralık da dolar yeni 10 tl leri görmüştü xdben laptop gönderdim bundan 8 ay önce falan 32 mi 37 TL mi ne para aldılar demek ki çok zam geldi. :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
hatta laptop sıfır almıştım kutusu falanla gönderdim baya büyüktü yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
windows yüklü gelmez
Windows 10 yüklü geldi.Sana pc Windows 11 kurulu mu geldi. Windows 10 mu
Neye göre dediniz hocam?windows yüklü gelmez
Deneme sürümü ya orjinal niye göndersin.genelde freedoss geliyor ona göre demiştim de orginal windows mu yoksa deneme sürümü mü ?
Hocam benim sistem dün geldi hatta arkadışımınki de geldi sizde Bi sorun olabilir daha önce vatandan sistem aldıysanız kabul etmiyorlar 2. Sistemi almayıbende bir konu açıyim ya vatandan aldım hala kargoya dahi verilmedi onayda