ben direk cıkar cıkmaz aldım kral sistem iyidir dimiAga şimdi alsak cooler master elite v4 600w vardı. Geç alanlara kıyak çektiler
ben direk cıkar cıkmaz aldım kral sistem iyidir dimiAga şimdi alsak cooler master elite v4 600w vardı. Geç alanlara kıyak çektiler
Yarın çıkar mı bilemem ama en geç diğer hafta sonuna kadar gelir ama yoğunluk sebebi ile 2 hafta gelmeyenler de oldu.Kardeşim hayırlı olsun sistemi bende aldım direk sence kac güne gelir
Aga iyi olmasa ben neden alayımben direk cıkar cıkmaz aldım kral sistem iyidir dimi
Yine de iyi sistem. Sadece son stoklarda ki psu daha iyiydi o kadar.ben direk cıkar cıkmaz aldım kral sistem iyidir dimi
Evet o canımı sıktı sadece ilk giren 10 kişiye o kıyağı yapsalardı keşkeYine de iyi sistem. Sadece son stoklarda ki psu daha iyiydi o kadar.
Evet ilk girenlere kıyak çekilmesi çok daha mantıklı olurdu. O zaman benimde işime gelmiş olurduÖnceki sisteme kötü demiştim 700tl fark ile daha iyi işlemci ve 1660ti sahip olduk bu dolar kurunda kimse şüphe etmesin legoo 3 dışında yakın zamanın en iyisi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet o canımı sıktı sadece ilk giren 10 kişiye o kıyağı yapsalardı keşke
Keske Abdullah Abide Artık Pc Toplsa Ne zamandir Toplamiyor YaÖnceki sisteme kötü demiştim 700tl fark ile daha iyi işlemci ve 1660ti sahip olduk bu dolar kurunda kimse şüphe etmesin legoo 3 dışında yakın zamanın en iyisi.
Evet o canımı sıktı sadece ilk giren 10 kişiye o kıyağı yapsalardı keşke
Uzun zaman oldu ya uğraşımıyor mu bilmem o toplasa bu dolar kuru ile yine bu fiyat a toplayabilir daha altı imkansız dolar olmuş 9.60Keske Abdullah Abide Artık Pc Toplsa Ne zamandir Toplamiyor Ya
Keske Abdullah Abide Artık Pc Toplsa Ne zamandir Toplamiyor Ya
ModArt Nasil Yapiyor Biliyorum Dolar 9.60₺ Fakat Abdullah Abide Vok Entry Mod Art M2 gibi Bir Sistem Yapabilir Yaptigi Son sistemler Hep Ust Seviye Kartlar
Bence Ugrasmiyor Daha Cok Sponsorlu Urun Kanalina Dondu ResmenUzun zaman oldu ya uğraşımıyor mu bilmem o toplasa bu dolar kuru ile yine bu fiyat a toplayabilir daha altı imkansız dolar olmuş 9.60
İtopya bu stoğu dolar 9.20 nin altındayken toplamasa bize bu fiyat a satmaz.ModArt Nasil Yapiyor Biliyorum Dolar 9.60₺ Fakat Abdullah Abide Vok Entry Mod Art M2 gibi Bir Sistem Yapabilir Yaptigi Son sistemler Hep Ust Seviye Kartlar
Orada kazancın daha çok olduğu aşikar belki firmalar talebini karşılamıyor o yüzden sistem çıkarmıyordurModArt Nasil Yapiyor Biliyorum Dolar 9.60₺ Fakat Abdullah Abide Vok Entry Mod Art M2 gibi Bir Sistem Yapabilir Yaptigi Son sistemler Hep Ust Seviye Kartlar
Bence Ugrasmiyor Daha Cok Sponsorlu Urun Kanalina Dondu Resmen
Vay beAga şimdi alsak cooler master elite v4 600w vardı. Geç alanlara kıyak çektiler
İhtiyacım yok? bilseydim bende üst mesajlarda kardeşimiz dediğim arkadaş için alırdım birkaç tane, para marifet değil benim için, ihtiyacı olanın alamaması neyse piyasaya çok hakim değilmişiz demekki biz de hunger games vari hazırlanalım önümüzdeki maçlaraDostum varsa paran sende al Burada kimseye kızmalık bir olay yok.
Adamdaki zenginlige bak yav para bisey degil diyor )İhtiyacım yok? bilseydim bende üst mesajlarda kardeşimiz dediğim arkadaş için alırdım birkaç tane, para marifet değil benim için, ihtiyacı olanın alamaması neyse piyasaya çok hakim değilmişiz demekki biz de hunger games vari hazırlanalım önümüzdeki maçlara
Yani hocam Ben Diyorum ki En Azindan Vok Entry Gibi Guzel Bir sistem Cikarabilirdi Bence Vok Entry Kasa Ve Ssd Degisince Fark 300Tl 5300Tl Ye Cok İyi Bir Sistemdiİtopya bu stoğu dolar 9.20 nin altındayken toplamasa bize bu fiyat a satmaz.
Orada kazancın daha çok olduğu aşikar belki firmalar talebini karşılamıyor o yüzden sistem çıkarmıyordur