nasıl yapılıryor yardımıc olur musunuzmac ten engelledinizmi
biz superbox kullanıyoruz biraz farklı ama mantık aynı önce swepper denen cihazın üstüne tıklayıp oradan mac adresini kopyalıyorsunuz sonra ana menüde altta güvenliğin üzerine gelip mac filtreleme yi seçin mac adresini mac yerine yapıştırın ve kesnlikle mac filtreleme yerinde üst tarafta kara listeyi seçin sakın aydın liste olmasın kara listeyi seçip etkinleştir yuvarlağınıda seçip kaydedinnasıl yapılıryor yardımıc olur musunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
zararlı bir aygıt mı
yani hocam zararlıdan kastınızı anlamadım ağınıza bağlanmasını istemiyorsanız dedğimi yapın eğer sizden bir cihaz ise kaldırırsınız bağlanabilirnasıl yapılıryor yardımıc olur musunuz
zararlı bir aygıt mı
sweeper zararlı bir aygıt mı ilk defa duydum ve gordum internette de fazla bilgi bulamadımbiz superbox kullanıyoruz biraz farklı ama mantık aynı önce swepper denen cihazın üstüne tıklayıp oradan mac adresini kopyalıyorsunuz sonra ana menüde altta güvenliğin üzerine gelip mac filtreleme yi seçin mac adresini mac yerine yapıştırın ve kesnlikle mac filtreleme yerinde üst tarafta kara listeyi seçin sakın aydın liste olmasın kara listeyi seçip etkinleştir yuvarlağınıda seçip kaydedin
sweeper sizin ağınıza bağlanan cihazın adı o yüzden öyle gözüküyorsweeper zararlı bir aygıt mı ilk defa duydum ve gordum internette de fazla bilgi bulamadım
şimdi gitmiş
türkce anlamı süpürücü olarak geciyor ve sweeper diye aygıtım yok sizce engellemeli miyimsweeper sizin ağınıza bağlanan cihazın adı o yüzden öyle gözüküyor
yani kötü bir şey değil
teşekkür ederimengelle gitsin sizden bir cihaz olduğunu fark ederseniz kalırırsınız mac filtrelemeden olur biter