Neler Yeni

MODEM DÜŞÜK SİNYAL SORUNU

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
tevfikhan ekmekci
Modemim Tilgin IPRG AB model:HG2331_EU_C
Önceden böyle bir sorun yoktu modem televizyonun kurulu olduğu odada olmasına rağmen kendi odamda bilgisayarımdan full çekiyordu 2mbit hızla indirme yapabiliyor youtubeda 1080p videoları kesilmeden izleyebiliyordum sonradan odamda ne telefonu nede bilgisayarı wifiye bağlayamaz oldum sinyal odama kadar gelmiyordu şimdide geliyor bilgisayarda 2 3 diş arası gösteriyor ama bırakın video izlemeyi her hangi bir siteyi bile dakikalar sonra yüklüyor bu sorunu nasıl giderebilirim

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Modemim Tilgin IPRG AB model:HG2331_EU_C
Önceden böyle bir sorun yoktu modem televizyonun kurulu olduğu odada olmasına rağmen kendi odamda bilgisayarımdan full çekiyordu 2mbit hızla indirme yapabiliyor youtubeda 1080p videoları kesilmeden izleyebiliyordum sonradan odamda ne telefonu nede bilgisayarı wifiye bağlayamaz oldum sinyal odama kadar gelmiyordu şimdide geliyor bilgisayarda 2 3 diş arası gösteriyor ama bırakın video izlemeyi her hangi bir siteyi bile dakikalar sonra yüklüyor bu sorunu nasıl giderebilirim
Isınıyor olabilir bide reset çekiniz bide öyle denermisiniz yoksa ilgili birimleri arayın gelsinler veya garantiye gönderin

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
tevfikhan ekmekci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdir sonra bi 2 3 dakika kadar kapatın fişini çekin cihaz ısınmış olabilir sonra tekrar takiniz;)
Modemi kapatıp reset tuşuna uzun süre basılı tuttum ama olmadı nasıl reset atacağım ben buna
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdir sonra bi 2 3 dakika kadar kapatın fişini çekin cihaz ısınmış olabilir sonra tekrar takiniz;)
Açıkken basılı tuttum tüm ışıklar yandı sonra söndü sadece power ışığı kırmızı yanıyordu sanırım oldu

Kapattım modemi bekliyorum şimdi modemi açınca başka bişey yapmama gerek varmı

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Modemi kapatıp reset tuşuna uzun süre basılı tuttum ama olmadı nasıl reset atacağım ben buna

Açıkken basılı tuttum tüm ışıklar yandı sonra söndü sadece power ışığı kırmızı yanıyordu sanırım oldu

Kapattım modemi bekliyorum şimdi modemi açınca başka bişey yapmama gerek varmı
Gerek yok reset tuşu siyah bisey kalem iğne gibi şeylerle bastırıyorsunuz siyah bişey arka tarafta dir

Top Bottom