AnladımTürk telekomun verdiğini kullanıyorum bi sıkıntı yok, 100mbps için masrafa değmez bence
Konudan başımsız ppdeki adam toprak koç değilmiTürk telekomun verdiğini kullanıyorum bi sıkıntı yok, 100mbps için masrafa değmez bence
Nasıl değmez. Kötü modem/router mahvediyor. Kopmalar düşük hız vs.Türk telekomun verdiğini kullanıyorum bi sıkıntı yok, 100mbps için masrafa değmez bence
evetAnladım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konudan başımsız ppdeki adam toprak koç değilmi
Dediğim gibi bende Türk telekomun 100mbps alınca verdiği modem var ve dediklerinizin hiçbirini yaşamadım, 4 ay oldu bağlatalı, milenicom kullanıyorumNasıl değmez. Kötü modem/router mahvediyor. Kopmalar düşük hız vs.
Turktelekomun modemi 5 para etmez berbat bi modemevet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dediğim gibi bende Türk telekomun 100mbps alınca verdiği modem var ve dediklerinizin hiçbirini yaşamadım, 4 ay oldu bağlatalı, milenicom kullanıyorum
kanka berbat bi modemse ben niye sıfır sıkıntısız kullanıyorum, marka felan övmüyorum ama iyi yani bir sıkıntı yok, pc de ve wifi de 5ghz ile 100mbps alabiliyorum ?? neden bu kadar gömüyorsunuz anlamadımTurktelekomun modemi 5 para etmez berbat bi modem
Kullananların büyük kısmı sorun yaşıyor sana iyisi denk gelmişkanka berbat bi modemse ben niye sıfır sıkıntısız kullanıyorum, marka felan övmüyorum ama iyi yani bir sıkıntı yok, pc de ve wifi de 5ghz ile 100mbps alabiliyorum ?? neden bu kadar gömüyorsunuz anlamadım
Ben de TP Link VC220-G3U kullanıyorum. Hiç sıkıntı yaşamıyorum. 3 yıl oldu.Kullananların büyük kısmı sorun yaşıyor sana iyisi denk gelmiş
modem wifi ac destekli 5ghz varsa köküne kadar alırsınızNormal modem lazım tendanınkini önerdiler ama 100mbps için alınır mı? 1200₺ ye o modem bilemedim