Neler Yeni

Yardım Modem resetledim internet gitti neden ?

nWeeyz_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Sami Buğra
Eve arkadaşlar şanssızlığım gün geçmeden devam ediyo tam anlamıyla bir cen**** millenicomdan gelip modemi kurdular her şey çok güzeldi internet vardı sonra keenetic uygulamadını indirip giriyim dedim sonra önceden girdiğim şifreyi kabul etmedi bende olsun reset atarım bir sorun olmaz dedim atmaz olaydım🤦🏼‍♂️ tekrar kuruyum dedimki internet yok olmadığı içinde kurulmuyo modem kafayı yiyicem ya arıyorum müşteri hizmetlerini anlatıyorum derdimi bana modemi tekrar kurdurmaya çalışıyo kurulmuyo niye internet yok neyse arıza kaydı oluşturdu en son daha önce başına gelen oldumu böyle bir şey çok sinirim bozuldu ya yardımcı olabilecek varmı bu konu hakkında daha önce yaşayan oldumu böyle bir şey ?

Seni etiketlemeden olmaz :) @alpolojix

Ekler

• 16081506657353754887621657992715.jpg
    16081506657353754887621657992715.jpg
    2 MB · Hit: 62

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,348
İsim
.
Eve arkadaşlar şanssızlığım gün geçmeden devam ediyo tam anlamıyla bir cen**** millenicomdan gelip modemi kurdular her şey çok güzeldi internet vardı sonra keenetic uygulamadını indirip giriyim dedim sonra önceden girdiğim şifreyi kabul etmedi bende olsun reset atarım bir sorun olmaz dedim atmaz olaydım🤦🏼‍♂️ tekrar kuruyum dedimki internet yok olmadığı içinde kurulmuyo modem kafayı yiyicem ya arıyorum müşteri hizmetlerini anlatıyorum derdimi bana modemi tekrar kurdurmaya çalışıyo kurulmuyo niye internet yok neyse arıza kaydı oluşturdu en son daha önce başına gelen oldumu böyle bir şey çok sinirim bozuldu ya yardımcı olabilecek varmı bu konu hakkında daha önce yaşayan oldumu böyle bir şey ?

Şuan yokmu internet

nWeeyz_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Sami Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Resim eklemeyi unuttum düzenliyorum hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Up

Dsl ışığı dediğin yanıyomu bakabilirmisin ekledim resmi
Hocam şu an modeme bağlanıp tarayıcıya 192.168.1.1 yazınca modem arayüzüne giriş yapamıyor musunuz?

ELECTUS

80+ Silver
Bende aynisini yaptim bilmiyordum internetin gidecegini aradik musteri hizmetlerini 2 güne yaptilar.

nWeeyz_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Sami Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şu an modeme bağlanıp tarayıcıya 192.168.1.1 yazınca modem arayüzüne giriş yapamıyor musunuz?
Giriyorum en sonra bir yerin dolmadı için internet gerekiyo olmadığı içinde dolmuyo internet bağlantısı yok dio çok canım sıkılfı ya :/

Bende aynisini yaptim bilmiyordum internetin gidecegini aradik musteri hizmetlerini 2 güne yaptilar.
Nasıl yaptılar ?

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Bende resetleyince gitti modem arayüzünden modemdeki kullanıcı adı şifre girip açtım

ELECTUS

80+ Silver
Giriyorum en sonra bir yerin dolmadı için internet gerekiyo olmadığı içinde dolmuyo internet bağlantısı yok dio çok canım sıkılfı ya :/

Nasıl yaptılar ?
Hocam çok uğraştilar vallaha annemdende azar işittim geldiler eve yapamadı adam ariyoruz hizmetleri açmıyorlar en sonunda ayarladılar aradilar beni işte bilmem ne ip ye girind ediler oraya bunu filan yazin dediler oldu.

nWeeyz_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Sami Buğra
Bende resetleyince gitti modem arayüzünden modemdeki kullanıcı adı şifre girip açtım
Hocam çok uğraştilar vallaha annemdende azar işittim geldiler eve yapamadı adam ariyoruz hizmetleri açmıyorlar en sonunda ayarladılar aradilar beni işte bilmem ne ip ye girind ediler oraya bunu filan yazin dediler oldu.
Bana modemi yeniden kurdurdu telefondaki arkadaş kurulmuyo modem ya

ELECTUS

80+ Silver
Bana modemi yeniden kurdurdu telefondaki arkadaş kurulmuyo modem ya
Hocam bendede ayni oldu aradilar beraber konusarak modemi kurduk olmadı sonra kendisi ordan ayarlardi ben sana o ip ye girince bir yere bir seyler yazdirdi bana oldu direk.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,846
Üyeler
168,204
Son üye
qscqsc33
Top Bottom