Modemden internette girdiğim sitelere bakılıyor mu?

Reaksiyon skoru
3
Merhaba arkadaşlar. Yukarıda yazdığı gibi, Böyle bir şey mümkün mü? Ailem modemi sahibi onlar olduğu için benim girdiğim siteleri falan bildiklerini iddia ettiler. Evin İpsini de biliyoruz dediler.

Mümkün ise bilgilerimi nasıl gizlerim? Maalesef özel hayatım yok aile evinde.

Modemim turk telekom ve kullandığım tarayıcı opera gx. İp adresimiz dinamik.

Merhaba arkadaşlar. Yukarıda yazdığı gibi, Böyle bir şey mümkün mü? Ailem modemi sahibi onlar olduğu için benim girdiğim siteleri falan bildiklerini iddia ettiler. Evin İpsini de biliyoruz dediler.

dava sureci olmadigi surece kimse goremez

modemden girdiğin siteleri falan göremezler. tarayıcı geçmişinden görürler onun da önlemini alırsın zaten

Modemden bir şey göremezler ancak internet packetleri loglanıyor yani girdğin siteler kayıt ediliyor ve bunu tüm iss ler yapıyor. Modeme kaydedilen bir bilgi yok modem anlık olarak veriyi iletiyor sadece. Evet girdiğin siteler iss ler tarafından kaydediliyor ama o sitelerde neler yaptığını göremezler bilemezler sadece o siteye istek yolladığını yani girdiğini görebilirler. Ailen bu bilgileri ISS den isteyebilir ve evet görebilirler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,337
Üyeler
186,051
Son üye
bahadırx6
Geri