Türk Telekom un kendi modemi.Modemin ne?
Arayüzüne nereden girebilirim? Pc içinArayüzüne girmen lazım önce. 192.168.1.1 ve ya 192.168.2.1 deneyerek.Modemin modelini yazıp kurulum diye aratırsan arayüz id ve şifresini de bulup bağlanırsın modeme.Gerisi zaten kolay ağ ayarlarından wifi ayarlarına girip değiştirirsin.
Tarayıcıya şu yukarıda verdiğim rakamları girmelisin.Önce birini dene açılmazsa diğerini.Arayüzüne nereden girebilirim? Pc için
Çok teşekkürler modemin şifresi alt komşuya ulaşmış galiba hızdan kanser oluyorum zaten TT hızları paketinin yarısı kadar veriyor bide başkaları bağlanınca fena oluyor cevabin için teşekkürler.Arayüzüne girmen lazım önce. 192.168.1.1 ve ya 192.168.2.1 deneyerek.Modemin modelini yazıp kurulum diye aratırsan arayüz id ve şifresini de bulup bağlanırsın modeme.Gerisi zaten kolay ağ ayarlarından wifi ayarlarına girip değiştirirsin.
Tarayıcıya şu yukarıda verdiğim rakamları girmelisin.Önce birini dene açılmazsa diğerini.
Teşekkür ederim arayüzü açtım ama internetteki kaç tane şifre ve id denedim olmadı bide 500 saniye kilitledi neyse ben bulur artık girerim cevabın için teşekkürler tekrardan.Arayüzüne girmen lazım önce. 192.168.1.1 ve ya 192.168.2.1 deneyerek.Modemin modelini yazıp kurulum diye aratırsan arayüz id ve şifresini de bulup bağlanırsın modeme.Gerisi zaten kolay ağ ayarlarından wifi ayarlarına girip değiştirirsin.
Tarayıcıya şu yukarıda verdiğim rakamları girmelisin.Önce birini dene açılmazsa diğerini.
Değiştirmişler o zaman.Modemi arkadaki delikten sıfırla ve baştan kur.Arayüz şifresini felan da değişirsin.Çok teşekkürler modemin şifresi alt komşuya ulaşmış galiba hızdan kanser oluyorum zaten TT hızları paketinin yarısı kadar veriyor bide başkaları bağlanınca fena oluyor cevabin için teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim arayüzü açtım ama internetteki kaç tane şifre ve id denedim olmadı bide 500 saniye kilitledi neyse ben bulur artık girerim cevabın için teşekkürler tekrardan.