Neler Yeni

Yardım Moni̇törde Işik Sizmasi İade Kabul Edi̇li̇r Mi̇?

yusuf34

80+ Silver
Merhaba ayın 12 sinde Wiewsonic monitör aldım 27 inch yalnız ışık sızması var Satıcı Teknoraks kendi sitesinden aldım dedim iade yapmak istiyorum ürün teknik servise gönderin dedim böyle olmaz değişim yapın dedim sizce iade alırlarmı ?
Güzelce kargoladım bana teknik servis dedi dedim 14 gün içinde iade ve değişim gakkım var dedim

Ekler

• IMG_20221224_203556.jpg
    IMG_20221224_203556.jpg
    3.4 MB · Hit: 59
  • IMG_20221224_203511.jpg
    IMG_20221224_203511.jpg
    3.2 MB · Hit: 59

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,062
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bu biraz fazla gözüküyor, servis inceledikten sonra kabul edebilirler belki. Satıcı direkt iade almaz kutusu açılmış ürünü.

zulumaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
zulu master
çok kötü değil gibi burdan bişey çıkmayabilir

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,191
İsim
Necati
Merhaba ayın 12 sinde Wiewsonic monitör aldım 27 inch yalnız ışık sızması var Satıcı Teknoraks kendi sitesinden aldım dedim iade yapmak istiyorum ürün teknik servise gönderin dedim böyle olmaz değişim yapın dedim sizce iade alırlarmı ?
Güzelce kargoladım bana teknik servis dedi dedim 14 gün içinde iade ve değişim gakkım var dedim
Fotoda çok fazla görünür ama eğer gözle görünür çok bi sızma yoksa ips panellerde kronik sorun diye iade değişim yapmazlar diye biliyorum.

Ips dışı bir panel ise direkt gönderebilirsiniz bahane bulamazlar

PixDraw

80+ Bronze
Fotoğrafta pek anlaşılmıyor karanlık ortamda daha fazla belli olur siyah ekranda rahatsız ediyorsa gönderin iade zor ama servis raporu sonrası alabilirler.

yusuf34

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fotoda çok fazla görünür ama eğer gözle görünür çok bi sızma yoksa ips panellerde kronik sorun diye iade değişim yapmazlar diye biliyorum.

Ips dışı bir panel ise direkt gönderebilirsiniz bahane bulamazlar
Ips tüketici hakem heyetine şikay etsem değişim olmazsa daha yeni aldım 14 gün dolmadı haklı çıkarmıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fotoğrafta pek anlaşılmıyor karanlık ortamda daha fazla belli olur siyah ekranda rahatsız ediyorsa gönderin iade zor ama servis raporu sonrası alabilirler.
İade istemiyorum değişim istedim firmadan firma affederrsiniz cahil sanıp teknik servise tönlendirdi yermiyim tabii ki hayır

Ne guzel iste isikli isikli
İyimisin jardeşim

Bu biraz fazla gözüküyor, servis inceledikten sonra kabul edebilirler belki. Satıcı direkt iade almaz kutusu açılmış ürünü.
Değişim talep ettim güzelce bantladım herşeyi tamdı 14 güm dolmadı ki

çok kötü değil gibi burdan bişey çıkmayabilir
İyimisin ya ben berbat buldum o kadar bekledim güzel yalnız ışık sızma sorunu var

zulumaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
zulu master
Ips tüketici hakem heyetine şikay etsem değişim olmazsa daha yeni aldım 14 gün dolmadı haklı çıkarmıyım

İade istemiyorum değişim istedim firmadan firma affederrsiniz cahil sanıp teknik servise tönlendirdi yermiyim tabii ki hayır

İyimisin jardeşim

İyimisin ya ben berbat buldum o kadar bekledim güzel yalnız ışık sızma sorunu var
ipslerin çoğu bu şekilde gelecek eline maalesef

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,062
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

İyimisin jardeşim

Önemi yok, ürünü kendin bozup yollasan mesela satıcı ne yapabilir? Önden servis raporu şart her şeye tek taraflı bakmayın.

yusuf34

80+ Silver
Top Bottom