gamepower bullT10 ile viewsonic arasında kaldım ne almalıyım
piyasadaki bütün güncel pyunları oynamaktayım hocamne tarz oyunlar oynuyorsun?
bu daha mı iyidir hepsindenSamsung Odyssey G3 LS24AG300NRXUF 24" 1 ms Full HD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G3 LS24AG300NRXUF 24" 1 ms Full HD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G3 LS24AG300NRXUF 24" 1 ms Full HD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.208,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ÜSTTEKİNİ adlım 4229tlye 1hafta önce itopyadan suanda kullanıyorum aşırı güzel bi monitör kesinlikle almanı öneririm 5k olsa yine alırdımBütçe yetiyorsa, hem IPS hem hapörlörü var.
Az paraya iyi kalite alayım diyorsan
Samsung 24" Odyssey G3 LS24DG302EUXUF 1 Ms 180 Hz FHD (HDMI+DP) Pivot Gaming MonitörBütçe yetiyorsa, hem IPS hem hapörlörü var.
Az paraya iyi kalite alayım diyorsan
hoparlörü mü var hocam onunÜSTTEKİNİ adlım 4229tlye 1hafta önce itopyadan suanda kullanıyorum aşırı güzel bi monitör kesinlikle almanı öneririm 5k olsa yine alırdım
evet varhoparlörü mü var hocam onun
Valla bende üsttekini düşünüyorum ama 4600 den 4800 e çıkmış. Daha da artacak gibi. Hapörlörü olması bana artı katar. Ama 800 tl de fark var arada. Sence ne yapayım?ÜSTTEKİNİ adlım 4229tlye 1hafta önce itopyadan suanda kullanıyorum aşırı güzel bi monitör kesinlikle almanı öneririm 5k olsa yine alırdım
sence attığım seçeneklerden onu mu seçmeliyim pek anlamıyorum ilk defa alacağımevet var
?itopyada 4699tlValla bende üsttekini düşünüyorum ama 4600 den 4800 e çıkmış. Daha da artacak gibi. Hapörlörü olması bana artı katar. Ama 800 tl de fark var arada. Sence ne yapayım?itopyada 4699tl