Zørba 80+ Bronze Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 1,458 Dahası Reaksiyon skoru 645 İsim Hüseyin 4 Aralık 2020 #1 Monitör Satın Aldım İncehesaptan Geldi Şimdi Nelere Dikkat etmeliyim kontrol ederken nelere daha dikkatli bakmalıyım Ve elimde sistem bulunmamakta piksel testi yapamıyorum ne yapmalıyım
Monitör Satın Aldım İncehesaptan Geldi Şimdi Nelere Dikkat etmeliyim kontrol ederken nelere daha dikkatli bakmalıyım Ve elimde sistem bulunmamakta piksel testi yapamıyorum ne yapmalıyım
Maestro. 80+ Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 170 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 183 Konum Kocaeli İsim Can 4 Aralık 2020 #2 Ölü pikselin olup olmadığını bu siteden bakabilirsiniz.
Shlimazl 80+ Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 498 Dahası Reaksiyon skoru 180 İsim Ömer Faruk Sarı 4 Aralık 2020 #3 TyphoN. yazmış: Ölü pikselin olup olmadığını bu siteden bakabilirsiniz. Devamı için tıklayın... Elimde sistem yok diyor
TyphoN. yazmış: Ölü pikselin olup olmadığını bu siteden bakabilirsiniz. Devamı için tıklayın... Elimde sistem yok diyor
Maestro. 80+ Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 170 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 183 Konum Kocaeli İsim Can 4 Aralık 2020 #4 Shlimazl yazmış: Elimde sistem yok diyor Devamı için tıklayın... Pardon farketmemişim
O OnuR CS 80+ Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 9 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Onur Can SALMAN 4 Aralık 2020 #5 Sistem olmadan görüntü olarak kontrol edebilmen mümkün değil. İlk aşamada kırık, çatlak, çizik vs. var mı, kutu içeriğinde eksik var mı bunları kontrol edebilirsin.
Sistem olmadan görüntü olarak kontrol edebilmen mümkün değil. İlk aşamada kırık, çatlak, çizik vs. var mı, kutu içeriğinde eksik var mı bunları kontrol edebilirsin.