Neler Yeni

Monitör Alırken Kararsız Kaldım Yardım Edermisiniz

Egee03

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ege Özseven
Bütçe
1500
ben 3 tane monitör buldum ama karar veremedim yardımcı olurmusunuz bi ya.

kararsız kalmamın nedeni şimdi ben oyun oynuyorum ve grafik tasarım yapıyorum.Viewsoic ips panel ve renk kalitesi iyi ama oyuncu monitörü diil.msi lardada marka ve tsarım iyi ama va panel ne fark eder çok fazla bilmiyorum oyunlarda iyi olsun yeter.Bide msi larda da hangisi olmalı 1 ms daha iyi ama fiyat farkı çok var neden 1 ile 4 ms arası fark eder mi?

Baran Can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Baran Can Aydogdu
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Berkay Gençdoğan

kararsız kalmamın nedeni şimdi ben oyun oynuyorum ve grafik tasarım yapıyorum.Viewsoic ips panel ve renk kalitesi iyi ama oyuncu monitörü diil.msi lardada marka ve tsarım iyi ama va panel ne fark eder çok fazla bilmiyorum oyunlarda iyi olsun yeter.Bide msi larda da hangisi olmalı 1 ms daha iyi ama fiyat farkı çok var neden 1 ile 4 ms arası fark eder mi?
Bence 144 hz 1 ms monitor bulabilirsin. 75 hz den kat kat iyi olur

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Berkay Gençdoğan
Bence 144 hz 1 ms monitor bulabilirsin. 75 hz den kat kat iyi olur
Bu arada efsane indirime denk geldin hemen alırsan çok iyi olur:

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bunu
bence asus çok daha iyi hem tasarım hem pivot hem de malzeme kalitesi

Oğuz Kağan Ayhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Oğuz Kağan Ayhan

üçünü de alma bunu al

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu arada efsane indirime denk geldin hemen alırsan çok iyi olur:
1. si iyi de 2. yi çıkar kafandan o monitör gerçekten berbat renkleri tasarımı çerçeve kalınlığı 100 tl daha ver çok daha iyisini al

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu bütçelerde verdiği özelikler açısından benim atığım modeli almalı sırf asus diye daha iyilerini kaçırmamalı (BENCE)
daha iyi olması galiba 0.5 ms olması :D burda 1ms ile 4ms farkı yok diyoruz 0.5 daha iyi özellik diyorsun. piyasadaki çoğu 1ms yalan zaten o 1ms ler kendi çapında ayrılıyor (gtg 1ms , mprt 1ms) ve 0.5 ms olsa bile o monitör de ghosting varsa çok daha kötü oluyor ve senin attığının eksileri tasarım , boyu falan ayarlanamıyor ama artıları ips olması

Top Bottom