Monitörüm AMD destekliyor ekran kartı nvıdıa olursa sıkıntısı ne olur bilmiyorum arasındaki bağı yardımcı olursanız sevinirim
monitörün AMD desteklemiyor kardeşim. Sadece monitöründe AMD freesync özelliği vardır.Monitörüm AMD destekliyor ekran kartı nvıdıa olursa sıkıntısı ne olur bilmiyorum arasındaki bağı yardımcı olursanız sevinirim
Hayır, bazı monitörler de freesync bulunsa da gsync açılmıyor.Free-Sync destekli bir monitörde G-Sync açabiliyorsunuz.
monitörün AMD desteklemiyor kardeşim. Sadece monitöründe AMD freesync özelliği vardır.
Bir sıkıntı olmaz.Aynı durum bende de var.Bu linteki listede monitörün varsa g-sync destekliyordur. Yoksa da endişelenme açabilirsin. Açamazsan da olmayan monitörlere güncelleme getiriyorlar zamanla.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki ne gibi sıkıntı olur
Hepsinde demedim. Adaptive-Sync bulunan monitörlerde açılabiliyor.Hayır, bazı monitörler de freesync bulunsa da gsync açılmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki ne gibi sıkıntı olur
Monitörüm vg24vq asus tuf ben şimdi 2060 alsam sorun yaşarmıyım bilmiyorum pek böyle şeyleri açar mı açmaz mıBir sıkıntı olmaz.Aynı durum bende de var.Bu linteki listede monitörün varsa g-sync destekliyordur. Yoksa da endişelenme açabilirsin. Açamazsan da olmayan monitörlere güncelleme getiriyorlar zamanla.