Almanyadan alıcağım sende haklısın ama belki ilgili biri çıkar.Almanya'dan mı alacaksın yoksa Tr'den mi?
Oranın piyasasını ve indirimlerini bilemeyiz.
Oradan bakabileceğimiz bir site linki atarsan bakarım örnek mediamarkt.deAlmanyadan alıcağım sende haklısın ama belki ilgili biri çıkar.
otto.de mediamarkt.de amazon.de saturn.de buralardan almayı düşünüyorum daha başka siteler de varOradan bakabileceğimiz bir site linki atarsan bakarım örnek mediamarkt.de
Almancam gelişti araştırırken :dotto.de mediamarkt.de amazon.de saturn.de buralardan almayı düşünüyorum daha başka siteler de var
yardımın için çok teşekkürler!Almancam gelişti araştırırken :d
AOC C24G2AE Gaming-Monitor (60 cm/24
Tolle Angebote und Top Qualität entdecken - Kauf auf Rechnung und Raten ✔ Erfülle dir deine Wünsche bei OTTO!www.otto.de
AOC 24G2SAE/BK Gaming-Monitor (60,5 cm/24
Tolle Angebote und Top Qualität entdecken - Kauf auf Rechnung und Raten ✔ Erfülle dir deine Wünsche bei OTTO!www.otto.de
LG 27GN650 Gaming-Monitor (68 cm/27
Tolle Angebote und Top Qualität entdecken - CO2 neutraler Versand ✔ Kauf auf Rechnung und Raten ✔ Erfülle dir deine Wünsche bei OTTO!www.otto.de
düşünsene tr desin 200tl ye monitör alıyonAlmancam gelişti araştırırken :d
AOC C24G2AE Gaming-Monitor (60 cm/24
AOC 24G2SAE/BK Gaming-Monitor (60,5 cm/24
LG 27GN650 Gaming-Monitor (68 cm/27
Tolle Angebote und Top Qualität entdecken - CO2 neutraler Versand ✔ Kauf auf Rechnung und Raten ✔ Erfülle dir deine Wünsche bei OTTO!www.otto.de
aga bedüşünsene tr desin 200tl ye monitör alıyon
düşünsene tr desin 200tl ye monitör alıyon
Aga anlatsana biraz. Mesela kaç euro sizin için pahalı bir monitör için.aga be
https://www.trendyol.com/acer/preda...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.27.1 ben bunu kullanıyorum çok iyi ama hdr açınca kör edicek şekilde parlaklık oluyor 400nit parlaklık oranı var (ips monitor hikaye oyunları oynuyorsan güzel seyir zevki veriyor)Merhabalar,
minimum 144hz ve 24-27 inch bir monitör arıyorum.
Almanyada yaşadığım için Gamepower gibi markaların Monitörlerini önermeyin lütfen.
Bütcem max 200€.
Ayrıca curved olursada işime gelir.
düşünsene tr desin 200tl ye monitör alıyon
Yanlış anlamada seni özendirmek istemem. asgari ücret 1600€ 600 kadarını kiraya versen birazda tasaruflu ilerlersen her ay 400-500€ kadar biriktirebilirsin. 200 kadar monitor normal 300 den itibaren pahalı oluyor 400 artık baya pahalı 500 üstü de zaten 34binchlik monitörler artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aga anlatsana biraz. Mesela kaç euro sizin için pahalı bir monitör için.