Neler Yeni

Monitör çözünürlüğü sisteme darboğaz yapar mı?

chevalier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
helsinki
Dün şu sistemi aldim.
Bu konular hakkında fazla bilgim yok. Forumlarda çözünürlükten dolayı darboğaz yapma durumu olduğu söylendi. Monitörüm şu marka ve özelliklere sahip 1080p çözünürlükte.

euro

80+ Bronze
Dün şu sistemi aldim.
Bu konular hakkında fazla bilgim yok. Forumlarda çözünürlükten dolayı darboğaz yapma durumu olduğu söylendi. Monitörüm şu marka ve özelliklere sahip 1080p çözünürlükte.
2K alsan iyi olur

Berkylmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Berk
Hikayeli oyunlarda darboğaaz yersin valoda falan sorun olmaz ama

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,364
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Dün şu sistemi aldim.
biraz biraz sadece ama üzmez o kadar oynanmayacak seviyede olmaz.

MuratGH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Murat GH
Monitörler dar boğaz yapmaz yapamaz. Monitörün görevi sadece pc de üretilen görüntüyü göstermek. Dar boğaz genel olarak ram, işlemci ve ekran kartından kaynaklanır. Sorunu monitörde aramamalısın.

Berkylmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Berk
Monitörler dar boğaz yapmaz yapamaz. Monitörün görevi sadece pc de üretilen görüntüyü göstermek. Dar boğaz genel olarak ram, işlemci ve ekran kartından kaynaklanır. Sorunu monitörde aramamalısın.
Ekran karti.2k bir kart monitör 1080p en fazla tam güçte çalışamayınca darboğaz yapıcak nasıl alakası yok

MuratGH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Murat GH
Ekran karti.2k bir kart monitör 1080p en fazla tam güçte çalışamayınca darboğaz yapıcak nasıl alakası yok
1080p monitörü 2k da çalıştırmaya görüntü almaya çalışırsan diyecek bir söz bulamıyorum. Hava çok sıcak diyelim sen kazak montla dışarıda gezer misin? Mantıklı düşünelim lütfen. Bilgisayarın kapasitesini zorlamak isteyebilirsiniz monitör 1080p ise 2k veya 4k nasıl görüntü alacaksın. Bilgisayarın parçaları bir birine uyumlu değilse zaten normal bir oyunda bile dar boğazı görmek mümkün.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zeki kardeşim.
https://forum.donanimarsivi.com/kon...yle,ve bahsettiğiniz sistemde darboğaz yapmaz.
Bu linki incele sende seni yanlış bilgiden şikayet edeyim.

Son düzenleme:

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Ryzen
zaten darboğaz yapsa grafikleri yükseltirsin olur biter 2k oyna rahatça bence

Berkylmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Berk
1080p monitörü 2k da çalıştırmaya görüntü almaya çalışırsan diyecek bir söz bulamıyorum. Hava çok sıcak diyelim sen kazak montla dışarıda gezer misin? Mantıklı düşünelim lütfen. Bilgisayarın kapasitesini zorlamak isteyebilirsiniz monitör 1080p ise 2k veya 4k nasıl görüntü alacaksın. Bilgisayarın parçaları bir birine uyumlu değilse zaten normal bir oyunda bile dar boğazı görmek mümkün.

Zeki kardeşim.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/monitor-darbogaz-yaparmi.819475/#:~:text=monitör darboğaz yapmaz. fiziken öyle,ve bahsettiğiniz sistemde darboğaz yapmaz.
Demek istediğim şe

Zeki kardeşim.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/monitor-darbogaz-yaparmi.819475/#:~:text=monitör darboğaz yapmaz. fiziken öyle,ve bahsettiğiniz sistemde darboğaz yapmaz.
siz önce anlatmak istediğim şeyi anlayın ben 2 k ekran kartını 1080 p monitörde çalıştır mı demek istemişim sizce konuşmak için konuşmuşsunuz arkadaşın monitörü 1080p oyuna girdiğinde ekran kartı güçlü olduğu için tam güçle çalışamıyacak buda onu darboğaza sokucak monitör 2k destekli bir monitör olsa zaten bir sorun oluşmayacak siz beni yanlış bilgiden şikayet edin en iyisi bende sizi cehaletten

zaten darboğaz yapsa grafikleri yükseltirsin olur biter 2k oyna rahatça bence
Bende aynısını demek istiyorum ama yukarıdaki beyfendi bunu anlamak istemiyor konuyu açan arkadaşında zaten 2k monitörü yok olmadığı için darboğaza giricek zaten

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Ryzen

Zeki kardeşim.
Neden anlamıyorsun ? adam sana dememişki 1080p de 2k çalıştıracam adam ekran kartın 2k iyi gider diyor 2k monitör öneriyor buna 1080p monitörü 2k da çalıştırmak diyorsun Anlatım bozukluğunmu var???

MuratGH adam 1080p monitörde 2k oynarsın bile dememiş neyi anlatıyosun kardeşim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,763
Üyeler
161,747
Son üye
Skrks
Top Bottom