Bende stok bekliyorumtamam teşekkürler.
bir abim için araştırma yapıyorum normalde donanım bilgime güvenirim ama ekran kartları gerçekten gereksiz pahalı ve 10K sistem toplayalım dedik 6K ekran kartı var. Hazır sistemlere bakıyorum 1050ti falan takmışlar.Bende stok bekliyorum
Zaten gtx 1660 super ekran kartı psu AHBC serisi olmasa daha iyi ama iyi o paraya stok gelince rtx 2060 alınır o da yaza kadar beklenirmi bilmiyorumBu bilgisayarı alırsan bir sürü para boşa gidecek çünkü kasa asusun pahalı bir modeli
Anakarta, da ,o kadar vermeye gerek yok bence o paraya GTX 1660super toplanır
Senin attığın sistemdeki kasa 900 TL güzel bir kasayı 400tl' ye alabilirsin oradan artan 500tl ile ssd yükseltirsin anakart o şekilde gereksiz pahalı anakarttan artan para ile damlar yükseltilebilirbir abim için araştırma yapıyorum normalde donanım bilgime güvenirim ama ekran kartları gerçekten gereksiz pahalı ve 10K sistem toplayalım dedik 6K ekran kartı var. Hazır sistemlere bakıyorum 1050ti falan takmışlar.
Bance beklenir 3 ay fazla bekleyip GTX toplamak yetine rtx sistem toplarımZaten gtx 1660 super ekran kartı psu AHBC serisi olmasa daha iyi ama iyi o paraya stok gelince rtx 2060 alınır o da yaza kadar beklenirmi bilmiyorum
(KONUŞMADAN ÖNCE DÜŞÜNÜN)
Hayır sıkıntı çıkarmaz.PSU elimde patlamaz değil mi?