Hocam biri üstten alta doğru yatay şekilde ekran tazelemesi yapıyor biride soldan sağa doğru dikey şekilde ekran tazelemesi yapıyor. Nvidia kartı freesync adapte edenler vardı sanırım ama hiç deneyimlemedim. En temizi g sync almak.Arkadaşlar bana freesync özellğini anlatabilcek amd de öyle bir özellik var biliyorum ama bu özelliği nvidia ekran kartında kullanabilirmiyim g sync ile freesync özelliklerimi aynımı birisi anlatabilirse çok güzel olur
Tamamdır teşekkürlerHocam biri üstten alta doğru yatay şekilde ekran tazelemesi yapıyor biride soldan sağa doğru dikey şekilde ekran tazelemesi yapıyor. Nvidia kartı freesync adapte edenler vardı sanırım ama hiç deneyimlemedim. En temizi g sync almak.
Ben bildiğim kadarıyla yazdım. Daha donanımsal açıklamalarıda var araştırıp bulmanız mümkün. Ama Nvidia kartı freesync'de kullanırsanız ekteki gibi yırtılmalar oluşuyor diye biliyorum.Tamamdır teşekkürler
hocam ben amd ekran kartı da kullandım nvidia ekran kartı da kullandım ikisinde de hiçbir işe yaramadı hatta daha da kötü yaptı csde parlama yapıyorduGerçekdenmi olmasada olurmu