Çözüldü✓ Monitör de freesync özelliğini anlatabilcek varmı?

Mayblack

80+
Reaksiyon skoru
23
Arkadaşlar bana freesync özellğini anlatabilcek amd de öyle bir özellik var biliyorum ama bu özelliği nvidia ekran kartında kullanabilirmiyim g sync ile freesync özelliklerimi aynımı birisi anlatabilirse çok güzel olur

Arkadaşlar bana freesync özellğini anlatabilcek amd de öyle bir özellik var biliyorum ama bu özelliği nvidia ekran kartında kullanabilirmiyim g sync ile freesync özelliklerimi aynımı birisi anlatabilirse çok güzel olur
Hocam biri üstten alta doğru yatay şekilde ekran tazelemesi yapıyor biride soldan sağa doğru dikey şekilde ekran tazelemesi yapıyor. Nvidia kartı freesync adapte edenler vardı sanırım ama hiç deneyimlemedim. En temizi g sync almak.

Hocam biri üstten alta doğru yatay şekilde ekran tazelemesi yapıyor biride soldan sağa doğru dikey şekilde ekran tazelemesi yapıyor. Nvidia kartı freesync adapte edenler vardı sanırım ama hiç deneyimlemedim. En temizi g sync almak.
Tamamdır teşekkürler

Hiçbir yararını görmediğim özellik

Tamamdır teşekkürler
Ben bildiğim kadarıyla yazdım. Daha donanımsal açıklamalarıda var araştırıp bulmanız mümkün. Ama Nvidia kartı freesync'de kullanırsanız ekteki gibi yırtılmalar oluşuyor diye biliyorum.

Ekler

• vsync-yırtılma.png
    vsync-yırtılma.png
    382.5 KB · Hit: 31
Bazı kişilerde sorun yaptıysa bende almam zaten pc eski bundada sorun çıkartır
Post automatically merged:

Teşekkürler tekrardan iyi günler dilerim

Geri