Aoc g2u 144 hzmerhabalar elimde philips 170c 75 hz monitörü var.ben şahsen görünüşünü beğenmiyorum.ekranı diğer monitörlerin aksine dikdörtgen değil kare.yeni bi monitör alsam mı.alırsam hangi monitörü alayım
bütçen ne kadar dostum ona göre önerelimmerhabalar elimde philips 170c 75 hz monitörü var.ben şahsen görünüşünü beğenmiyorum.ekranı diğer monitörlerin aksine dikdörtgen değil kare.yeni bi monitör alsam mı.alırsam hangi monitörü alayım
500 tl var elimde ama yakında lgsye girecem babam yeni pc alacak bilemiyorum yani pekBütçe belirtirsen monitör tavsiyesi verebiliriz. Elindekini de ikinci ekran olarak kullanırsın discord için falan.
Bütçe ve sistemini belirtirsen yardımcı olabiliriz.merhabalar elimde philips 170c 75 hz monitörü var.ben şahsen görünüşünü beğenmiyorum.ekranı diğer monitörlerin aksine dikdörtgen değil kare.yeni bi monitör alsam mı.alırsam hangi monitörü alayım
Yeni sistem alırsan daha iyi bir tercih yaparsın sistemine göre. Şimdilik bekle derim.500 TL var elimde ama yakında lgsye girecem babam yeni PC alacak bilemiyorum yani pek
öyle yapacağım sağolun varolunYeni sistem alırsan daha iyi bir tercih yaparsın sistemine göre. Şimdilik bekle derim.