Neler Yeni

Çözüldü✓ MONITOR EKRANI BAZEN GELMIYOR

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir
Sorunsuz calisiyodu monitor bir kere hdmi kablosunu cikarip tvye bagladim o gunden beri pc calisiyor ama ekran gidiyor kabloyla baya oynarsam calisiyor felan duzeltmenin yolu yokmu

asus vg249qgr

Warder127

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emirhan ondogan
Sorunsuz calisiyodu monitor bir kere hdmi kablosunu cikarip tvye bagladim o gunden beri pc calisiyor ama ekran gidiyor kabloyla baya oynarsam calisiyor felan duzeltmenin yolu yokmu

asus vg249qgr
Monitorun soket girişi arzalı yüksek ihtimalle dostum bi elektronikciye göstermeni öneririm

Warder127

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emirhan ondogan
bu sorun olduktan sonra duzelmisti suan tekrar ayni dedigin olabilirmi
Hocam monitore kabloyu takarken düz şekilde takın yamuk veya bükülmesin sonrasında yuva girişleri bozuluyor sökülüp parça değişimi veya lehimle yapılması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu sorun olduktan sonra duzelmisti suan tekrar ayni dedigin olabilirmi
Kabloyu saga soka az bişey geri çekip oynatarak görüntü yakalıyorsanız dedim gibi yuvada sıkıntı vardır kabloyu değiştiripte yuvadamı kablodamı sorun test edebilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kabloyu degistirdim sorun cozuldu saolasin hocam sanada
Hocam monitore kabloyu takarken düz şekilde takın yamuk veya bükülmesin sonrasında yuva girişleri bozuluyor sökülüp parça değişimi veya lehimle yapılması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kabloyu saga soka az bişey geri çekip oynatarak görüntü yakalıyorsanız dedim gibi yuvada sıkıntı vardır kabloyu değiştiripte yuvadamı kablodamı sorun test edebilirsiniz

Top Bottom