Neler Yeni

Monitör görüntü gelmiyor yardım

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
yavuz bulut
Yeni monitor aldim minitorde hdmi cikisi var kasada vga onun icin araya bi tane donusturucu aldim taktim herseyi ama hala sinyal yok yaziyor sorun nedir?

Ekler

• IMG_20231116_222839.jpg
    IMG_20231116_222839.jpg
    749.7 KB · Hit: 30
  • IMG_20231116_222815.jpg
    IMG_20231116_222815.jpg
    3.1 MB · Hit: 30

Freix

80+ Bronze
Yeni monitor aldim minitorde hdmi cikisi var kasada vga onun icin araya bi tane donusturucu aldim taktim herseyi ama hala sinyal yok yaziyor sorun nedir?
bilgisayar ile monitör çözünürlüğü uyuşmuyor olabilir bilgisayarı başka monitöre bağlayıp çözünürlüğü değiştirerek deneyebilirsin

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
yavuz bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisayar ile monitör çözünürlüğü uyuşmuyor olabilir bilgisayarı başka monitöre bağlayıp çözünürlüğü değiştirerek deneyebilirsin
Elimde baska 1080p monitor yok haci monitor ayarlarindan değişiyor mu çözünürlük
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elimde baska 1080p monitor yok haci monitor ayarlarindan değişiyor mu çözünürlük
Suan laptopa bagliyorum belki oyle calisir

Freix

80+ Bronze

Suan laptopa bagliyorum belki oyle calisir
bilgisayarınkini değiştirmen lazım televizyona fln bağlayıp (önceden eski monitöre takılı ise ondan yapmıştır yüksek ihtimal)

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
yavuz bulut
bilgisayarınkini değiştirmen lazım televizyona fln bağlayıp (önceden eski monitöre takılı ise ondan yapmıştır yüksek ihtimal)
Eski monitor 720p idi aslinda acmasi lazim cok sacma laptopa bagladim laptop da gormuyor

Eski monitor 720p idi aslinda acmasi lazim cok sacma laptopa bagladim laptop da gormuyor
Acaba aradaki makina mi bozuk

Freix

80+ Bronze

Acaba aradaki makina mi bozuk
olabilir ben güncel sistemde dönüştürücü ile kullanıyorum şuanda çalışıyor (aldığımda çalışmamıştı çözünürlüğü değişince çalıştı)

olabilir ben güncel sistemde dönüştürücü ile kullanıyorum şuanda çalışıyor (aldığımda çalışmamıştı çözünürlüğü değişince çalıştı)
bu hata yüksek ihtimal kablo veya dönüştürücü yüzünden btw

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
yavuz bulut

bu hata yüksek ihtimal kablo veya dönüştürücü yüzünden btw
Dönüştürücü az once kargo ile geldi yeni siparis ettim ya

Monitoru alali 2 3 gun oluyor piksel testi yapacagim yapamiyorum

Freix

80+ Bronze

Monitoru alali 2 3 gun oluyor piksel testi yapacagim yapamiyorum
bu dönüştürücüler hep sıkıntılı ya baya şikayet eden vardı. Televizyon varsa bir dene hdmi olması lazım tvde

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
yavuz bulut
bu dönüştürücüler hep sıkıntılı ya baya şikayet eden vardı. Televizyon varsa bir dene hdmi olması lazım tvde
Tv yede taktim hdmi 1 bolumune sonra rv ayarlarindan hdmi 1 ayarladim hala sinyal yok diyor

Tv yede taktim hdmi 1 bolumune sonra rv ayarlarindan hdmi 1 ayarladim hala sinyal yok diyor
Biseyi yanlis mi yapiyorum

Freix

80+ Bronze
Top Bottom