U ugurcan23 80+ Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 7 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim uğurcan 30 Mayıs 2023 #1 monitör kutusu içinden üçgen şeklinde bi tarafı yapışkan diğer taraf plastik bi şey çıktı ne işe yaradığını bilen var mı monitör gamebooster 2418cf
monitör kutusu içinden üçgen şeklinde bi tarafı yapışkan diğer taraf plastik bi şey çıktı ne işe yaradığını bilen var mı monitör gamebooster 2418cf
erayotuzdort 80+ Bronze Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1,589 Dahası Reaksiyon skoru 563 İsim Eray İstanbul Steam FORİ Discord FORİ 30 Mayıs 2023 #2 ugurcan23 yazmış: monitör kutusu içinden üçgen şeklinde bi tarafı yapışkan diğer taraf plastik bi şey çıktı ne işe yaradığını bilen var mı monitör gamebooster 2418cf Devamı için tıklayın... Her halde arka tarafına çarpıp aşınmasın diye takılıyordur, veya köşesine. Bu güne kadar hep çöpe attım veya kutusuna bırakıp ebedi bir hapisaneye hapsettim. Upvote 0 Downvote
ugurcan23 yazmış: monitör kutusu içinden üçgen şeklinde bi tarafı yapışkan diğer taraf plastik bi şey çıktı ne işe yaradığını bilen var mı monitör gamebooster 2418cf Devamı için tıklayın... Her halde arka tarafına çarpıp aşınmasın diye takılıyordur, veya köşesine. Bu güne kadar hep çöpe attım veya kutusuna bırakıp ebedi bir hapisaneye hapsettim.