Monitör Karşılaştırması

Her monitörde o sıkıntı vardır, bana gelmedi. Sana gelir belki teknoloji şans işi.
Asus'ta hiç duymadım.
O yüzden bilemiyorum.
Yorumlarda baktım 60 kişiden 3 kişi 1 ölü piksel olduğunu ve rahatsız etmediklerini belirtiyor. Eğer iade veya değişim isterlerse asusa gönderilip orada belgelendikten sonra değilim oluyormuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı arada kaldım ikisinden birini alacaktım tek fark pivot ve tasarım bu 300 TL farkın pivota değmeyeceğini düşündüm zaten oturduğum şekil belli oyuncuyum ben, dik kullanma gibi bir kaygım da yok. Asus aldım 1 ay falan oldu sorunsuz kullanıyorum.
Bir sorum daha olucaktı. 1 2 kişi monitörün boyuna alçak demiş. Sizce yüksekliği nasıl? Yeterli mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

24g2u daha iyi.
Bunu neye göre söylüyorsun? Asusun oyuncular için geliştirdiği birçok teknoloji mevcut monitörde. Aoc de böyle bir şey yok.

Bir sorum daha olucaktı. 1 2 kişi monitörün boyuna alçak demiş. Sizce yüksekliği nasıl? Yeterli mi?
Bence yeterlidir. Zaten aşağı yukarı açı ayarı var.
Bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum.
Monitör alçak gelirse, altına bir şey koyabilirsin.
Onlar çok önemli olmayan detaylar.

Bence yeterlidir. Zaten aşağı yukarı açı ayarı var.
Bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum.
Monitör alçak gelirse, altına bir şey koyabilirsin.
Onlar çok önemli olmayan detaylar.
Teşekkürler. Fakat altına ne koyabilirim yükseltmek için? Kitap falan mı?

Bence yererli istesem zaten sandalyeyi indirip kaldırırım, boyu normal masadan yaklaşık 8 cm yukarıda en aşağı kısmı, zaten yukarı aşağı eğilebiliyor. Biraz daha yüksekte iken yukarı eğiyorum sıkıntı olmuyor fakat bana hiç sıkıntı çektirmedi.

Teşekkürler. Fakat altına ne koyabilirim yükseltmek için? Kitap falan mı?
Ben bir dönem PC'yi kullanırken masa ve sandalye boyu yüzünden de seviye farkı yaşıyordum, 19" Philips monitör vardı,
O dönem monitörün ayağının altına 1L boş dondurma kutusu koymuştum.

Kitap defter vs. istediğini koyarsın. İstiyorsan tahta parçası koyarsın.
Sana kalmış, düz yüzeyli ve dengeli istediğin her şeyi koyabilirsin.
İstersen atık tahta parçalarından aşağıya bıraktığım tarzda yükseltici yapabilirsin.
3 parça tahta + 6 adet çivi yetiyor.
Yükseltici

Ben bir dönem PC'yi kullanırken masa ve sandalye boyu yüzünden de seviye farkı yaşıyordum, 19" Philips monitör vardı,
O dönem monitörün ayağının altına 1L boş dondurma kutusu koymuştum.

Kitap defter vs. istediğini koyarsın. İstiyorsan tahta parçası koyarsın.
Sana kalmış, düz yüzeyli ve dengeli istediğin her şeyi koyabilirsin.
İstersen atık tahta parçalarından aşağıya bıraktığım tarzda yükseltici yapabilirsin.
3 parça tahta + 6 adet çivi yetiyor.
Yükseltici
Teşekkürler :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,229
Üyeler
188,902
Son üye
hasan2161