White Ravens
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 6
- Reaksiyon skoru
- 15,732
Hayırlı olsun.Ben de Asus ta karar kıldım teşekkürler.
Hayırlı olsun.Ben de Asus ta karar kıldım teşekkürler.
Her monitörde o sıkıntı vardır, bana gelmedi. Sana gelir belki teknoloji şans işi.
Yorumlarda baktım 60 kişiden 3 kişi 1 ölü piksel olduğunu ve rahatsız etmediklerini belirtiyor. Eğer iade veya değişim isterlerse asusa gönderilip orada belgelendikten sonra değilim oluyormuşAsus'ta hiç duymadım.
O yüzden bilemiyorum.
Bir sorum daha olucaktı. 1 2 kişi monitörün boyuna alçak demiş. Sizce yüksekliği nasıl? Yeterli mi?Aynı arada kaldım ikisinden birini alacaktım tek fark pivot ve tasarım bu 300 TL farkın pivota değmeyeceğini düşündüm zaten oturduğum şekil belli oyuncuyum ben, dik kullanma gibi bir kaygım da yok. Asus aldım 1 ay falan oldu sorunsuz kullanıyorum.
Bunu neye göre söylüyorsun? Asusun oyuncular için geliştirdiği birçok teknoloji mevcut monitörde. Aoc de böyle bir şey yok.24g2u daha iyi.
Bence yeterlidir. Zaten aşağı yukarı açı ayarı var.Bir sorum daha olucaktı. 1 2 kişi monitörün boyuna alçak demiş. Sizce yüksekliği nasıl? Yeterli mi?
Teşekkürler. Fakat altına ne koyabilirim yükseltmek için? Kitap falan mı?Bence yeterlidir. Zaten aşağı yukarı açı ayarı var.
Bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum.
Monitör alçak gelirse, altına bir şey koyabilirsin.
Onlar çok önemli olmayan detaylar.
Bence yererli istesem zaten sandalyeyi indirip kaldırırım, boyu normal masadan yaklaşık 8 cm yukarıda en aşağı kısmı, zaten yukarı aşağı eğilebiliyor. Biraz daha yüksekte iken yukarı eğiyorum sıkıntı olmuyor fakat bana hiç sıkıntı çektirmedi.Bir sorum daha olucaktı. 1 2 kişi monitörün boyuna alçak demiş. Sizce yüksekliği nasıl? Yeterli mi?
Ben bir dönem PC'yi kullanırken masa ve sandalye boyu yüzünden de seviye farkı yaşıyordum, 19" Philips monitör vardı,Teşekkürler. Fakat altına ne koyabilirim yükseltmek için? Kitap falan mı?
TeşekkürlerBen bir dönem PC'yi kullanırken masa ve sandalye boyu yüzünden de seviye farkı yaşıyordum, 19" Philips monitör vardı,
O dönem monitörün ayağının altına 1L boş dondurma kutusu koymuştum.
Kitap defter vs. istediğini koyarsın. İstiyorsan tahta parçası koyarsın.
Sana kalmış, düz yüzeyli ve dengeli istediğin her şeyi koyabilirsin.
İstersen atık tahta parçalarından aşağıya bıraktığım tarzda yükseltici yapabilirsin.
3 parça tahta + 6 adet çivi yetiyor.
Yükseltici