Neler Yeni

Yardım Monitör laptopmdan görüntü almıyor ama farklı cihazdan alıyor LÜTFEN YARDIM EDİN

MelihSak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Melih
Arkadaşlar, yardıma ihtiyacım var. Geçen gün, her zamanki gibi HP Victus 1028 NT laptopumu VGA-HDMI dönüştürücüyle kullanıyordum. Kabloyu söküp tekrar taktım, ancak görüntü bir daha gelmedi. Başka cihazlarla denediğimde monitör görüntü alıyor, ama laptopuma bağlayınca görüntü gelmiyor. Bu arada, laptopun HDMI girişi sorunsuz çalışıyor; 2 farklı monitörle denedim, problem yok. Bunun çözümü nedir?
Arkadaşlar Videolu olarak detaylı bir şekilde kaydettim link açıklma da en hızlı bu şekil olduğu için tiktoka yükledim kusura bakmayın

Link:

bende de aynı sorun vardı kablolar takılı bir şekilde leptopu kapatın bios ekranına girin hiç bir şey yapmadan kaydet ve çık yapın burada bios ekranı algılıyor ardından leptop açılınca yüksek ihtimal çözülecektir ben o şekilde çözdüm

MelihSak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Melih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende de aynı sorun vardı kablolar takılı bir şekilde leptopu kapatın bios ekranına girin hiç bir şey yapmadan kaydet ve çık yapın burada bios ekranı algılıyor ardından leptop açılınca yüksek ihtimal çözülecektir ben o şekilde çözdüm
tamamdır deniyorum hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:

denedim buda olmadı ya var mı bildiğiniz başka bir yöntem

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,207
Üyeler
166,501
Son üye
3m1r
Top Bottom