Neler Yeni

Monitör önerir misiniz

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
oktay
Bütçe
5000
asus tuf gaming vg249q3a aldım ölü piksel ve ghosting sorunu çıktı iade ettim. Monitör arıyorum yine aynısını mı aliyim yoksa farklı mı önerebilir misiniz?

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Alper Kaplan
msi 180hz vardı bide onada bakabilirsiniz
asus tuf gaming vg249q3a aldım ölü piksel ve ghosting sorunu çıktı iade ettim. Monitör arıyorum yine aynısını mı aliyim yoksa farklı mı önerebilir misiniz?

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Alper Kaplan
baktım ama asusa göre fiyatları pahalı asus alsam sıkıntı olur mu ki hocam kronik bi sorunu falan yok diye biliyorum
sıkıntısı yoktur iyice araştırın bende geçen hafta amazon üzerinden asus monitör aldım 1 adet ölü sub pixel cıktı iade etmedim kullanıyorum

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
oktay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sıkıntısı yoktur iyice araştırın bende geçen hafta amazon üzerinden asus monitör aldım 1 adet ölü sub pixel cıktı iade etmedim kullanıyorum
iyice araştırdım philips bi modeli var ama incelemesi yok gigabyte modeli var ama sevmedim en iyisi asus gibi duruyor ama herkes farklı bişey dediğinden önceki konularımda da sürekli yazıyorum

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Alper Kaplan
iyice araştırdım philips bi modeli var ama incelemesi yok gigabyte modeli var ama sevmedim en iyisi asus gibi duruyor ama herkes farklı bişey dediğinden önceki konularımda da sürekli yazıyorum
asus al geç hocam sıkıntı yok ölü piksel de rahatısız etmiyorsa iade etme kalsın benimkisi ölü sub pixel sadece koyu mavi renkte ölü yani diğer renklerde sorun yok o yüzden kullanıyorum böyle garantisi 3 yıl bir şey olursa gönderirim garantiye

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
oktay
asus al geç hocam sıkıntı yok ölü piksel de rahatısız etmiyorsa iade etme kalsın benimkisi ölü sub pixel sadece koyu mavi renkte ölü yani diğer renklerde sorun yok o yüzden kullanıyorum böyle garantisi 3 yıl bir şey olursa gönderirim garantiye
iade ettim ghostingnde vardı yeni alıcam almadan soriyim dedim

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Alper Kaplan
iade ettim ghostingnde vardı yeni alıcam almadan soriyim dedim
tekrar alın beğeniyorsanız hocam. Ben bu sorunları algılayamıyorum herhalde eski monitörümde baya ghosting varmış ufo testinde gördüm. Ama yeni monitöre geçmeden 1 hafta önce test yapmak geldi aklıma orada farkettim :D 3 yıl o ghostingle kullanmışım haberim yok. Şuankinde de az bi ghosting var ama hz değerine göre normal diye düşünüyorum

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
oktay
tekrar alın beğeniyorsanız hocam. Ben bu sorunları algılayamıyorum herhalde eski monitörümde baya ghosting varmış ufo testinde gördüm. Ama yeni monitöre geçmeden 1 hafta önce test yapmak geldi aklıma orada farkettim :D 3 yıl o ghostingle kullanmışım haberim yok. Şuankinde de az bi ghosting var ama hz değerine göre normal diye düşünüyorum
hocam normalde asus alıp geçerdim de soriyim dedim biri geliyor kronik sorunu var diyor biri geliyor çok iyi alın diyor o yüzden arada kalıyorum sonuçta monitör her zaman değişen bişey değil

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Alper Kaplan
hocam normalde asus alıp geçerdim de soriyim dedim biri geliyor kronik sorunu var diyor biri geliyor çok iyi alın diyor o yüzden arada kalıyorum sonuçta monitör her zaman değişen bişey değil
haklısınız hocam ama dediğniz modeli birçok kullanan var sıkıntı olmaz asıl yüksek hzlerde problem daha çok oluyor. Ama birçok konuda msi modelinin önerildiğini gördüm belki onada şans verebilirsiniz

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
oktay
haklısınız hocam ama dediğniz modeli birçok kullanan var sıkıntı olmaz asıl yüksek hzlerde problem daha çok oluyor
teşekkürler bilgi için şimdi tekrar sipariş vericem

Top Bottom