Neler Yeni

Monitor önerisi (itopya vs hepsiburada iade politikası)monitor geldi***

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
Arkadaşlar aoc 24g2u kullanıyorum yüksek hz monitore geçmek isitiyorum bu monitor beni üzer mi? ve deneyimi olanlar anlata bilir mi itopya monitor iadesinde sorun çıkaran bir firma mı? aynı monitor 80 tl farkla hepsiburadada satılıyor oranın iade politikası rahatsa ordan mı alayım? Ürün geldi ama panelin beğenmedim her iki firmada iadeyi kabul eder mi yoksa sorun çıkarır mı?(ambalajı açıldığı için)

murat611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat
bende aynısını cuma gunu satın almıstım pazartesı geldı urun elıme bekledıgımden daha ıyı performansa sahıp panel olarak guzel tavsıye ederım

enessamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Enes Samet Saruhan
Arkadaşlar aoc 24g2u kullanıyorum yüksek hz monitore geçmek isitiyorum bu monitor beni üzer mi? ve deneyimi olanlar anlata bilir mi itopya monitor iadesinde sorun çıkaran bir firma mı? aynı monitor 80 TL farkla hepsiburadada satılıyor oranın iade politikası rahatsa ordan mı alayım? Ürün geldi ama panelin beğenmedim her iki firmada iadeyi kabul eder mi yoksa sorun çıkarır mı?(ambalajı açıldığı için)

Hocam mprt olan monitorlerden uzak durmani tavsiye ederim gercek 1 ms olarak almiyorsun goruntuyu gtg olmasi onemli olsun senin icin

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam mprt olan monitorlerden uzak durmani tavsiye ederim gercek 1 ms olarak almiyorsun goruntuyu gtg olmasi onemli olsun senin icin
aslında tryhard oyuncu değilim kullandığım aocta mprt ola bilir hiç bir fikrim yok. sadece iade politikasını merak ediyorum ürün elimde patlar mı?

enessamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Enes Samet Saruhan
aslında tryhard oyuncu değilim kullandığım aocta mprt ola bilir hiç bir fikrim yok. sadece iade politikasını merak ediyorum ürün elimde patlar mı?
Genelde firmalar ayıplı mal ve urunlerde sorun cikartmazlar ben monitoru aldigim zaman kargoyu aldim açılışı yaparken videoya cekmistim garanti olsun diye en azindan itiraz hakkin dogar

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
Genelde firmalar ayıplı mal ve urunlerde sorun cikartmazlar ben monitoru aldigim zaman kargoyu aldim açılışı yaparken videoya cekmistim garanti olsun diye en azindan itiraz hakkin dogar
sence 80 tl fazla verip hepsiburadadan almak mantıklı mı ? itopya güven vermiyor bu konularda bana

enessamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Enes Samet Saruhan
sence 80 TL fazla verip hepsiburadadan almak mantıklı mı ? itopya güven vermiyor bu konularda bana
Dedigim gibi telefon videosu ve kanit olduktan sonra hicbiri problem cikartamaz hepsiburadaya gelince gozunu korkutmak gibi olmasin ama benim arkadasim callcenterlık yapiyordu orada calinti telefon satilgini duymustum.

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
Dedigim gibi telefon videosu ve kanit olduktan sonra hicbiri problem cikartamaz hepsiburadaya gelince gozunu korkutmak gibi olmasin ama benim arkadasim callcenterlık yapiyordu orada calinti telefon satilgini duymustum.
anladım teşekkür ederim

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
arkadaşlar monitor geldi soylendiği gibi tam bir fp. ghosting ve ölü piksel cıkmadı 280 hz tam veriyor valorant baya akıcı ama tek sorun renkler eski monitorumdan soluk o yüzden iade edeceğim.(ne ayar yaptıysam duzeltemedim)

Top Bottom