Neler Yeni

Monitör önerisi minimum 240hz

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
monitör arayışı içerisindeyim almışken minimum 240hz almayı planlıyorum. Fps oyunları yanında hikayeli oyunlar da oynuyorum, bu açıdan herhalde ıps panel olması önemli. fiyat performans olarak gamebooster 280hz görmüştüm forumda, bu monitöre ek olarak başka bir monitör var mıdır 5 bin tl civarında yoksa gameboosterin o monitörünü mü almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim :)

Jpester

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Emirhan Soyupek
monitör arayışı içerisindeyim almışken minimum 240hz almayı planlıyorum. Fps oyunları yanında hikayeli oyunlar da oynuyorum, bu açıdan herhalde ıps panel olması önemli. fiyat performans olarak gamebooster 280hz görmüştüm forumda, bu monitöre ek olarak başka bir monitör var mıdır 5 bin TL civarında yoksa gameboosterin o monitörünü mü almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim :)
hocam 5k 240hz ıps monitör bulamazsınız belki indirim kovalarsanız va var yine biraz bütçeyi aşıyor ama oda gamepower güzel marka ama ghosting yapar bence 165hz alın lenovo alın derim

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam 5k 240hz ıps monitör bulamazsınız belki indirim kovalarsanız va var yine biraz bütçeyi aşıyor ama oda gamepower gzel marka ama ghosting yapar bence 165hz alın lenovo alın derim
lenovo 24-20 modelini mi diyorsunuz? diğer forumda gördüğüm kadarıyla ghosting olayı az diyorlardı ama tam emin değilim. şu an asusun 60 hz bir monitörünü kullanıyorum ghosting olayından rahatsız olur muyum?

Jpester

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Emirhan Soyupek
lenovo 24-20 modelini mi diyorsunuz? diğer forumda gördüğüm kadarıyla ghosting olayı az diyorlardı ama tam emin değilim. şu an asusun 60 hz bir monitörünü kullanıyorum ghosting olayından rahatsız olur muyum?
bu var hocam 180 hz ıps

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz

Jpester

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Emirhan Soyupek
Rahatsız eder ya hocam tabi kişiden kişiye debağlı ben rahatsız olmam kullanırım derseniz size kalmış bir şey
Mesaj otomatik birleştirildi:

300 TL fazla verip amazondan alınması daha iyi olur bence

bu 165hz hocam ama benim attığım 180

milenix

80+ Gold
monitör arayışı içerisindeyim almışken minimum 240hz almayı planlıyorum. Fps oyunları yanında hikayeli oyunlar da oynuyorum, bu açıdan herhalde ıps panel olması önemli. fiyat performans olarak gamebooster 280hz görmüştüm forumda, bu monitöre ek olarak başka bir monitör var mıdır 5 bin TL civarında yoksa gameboosterin o monitörünü mü almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim :)
o civarlara bulmak çok zor gamebooster markasın ki güzel duruyor bence alınır

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o civarlara bulmak çok zor gamebooster markasın ki güzel duruyor bence alınır
Rahatsız eder ya hocam tabi kişiden kişiye debağlı ben rahatsız olmam kullanırım derseniz size kalmış bir şey

bu 165hz hocam ama benim attığım 180
itopya ankara mağzasına gidip almayı düşünüyorum eğer gamebooster almaya karar verirsem orada deneme şansım vs oluyor mu?

Jpester

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Emirhan Soyupek
benim attığımda 165 hz miş

açıklamada 165 yamışlar başlıkta 180 yazıyor nasıl bir dolandırıcılık stili ya

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
benim attığımda 165 hz miş

açıklamada 165 yamışlar başlıkta 180 yazıyor nasıl bir dolandırıcılık stili ya
millet nereden dolandıracağını şaşırdı :D

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz
itopya ankara mağzasına gidip almayı düşünüyorum eğer gamebooster almaya karar verirsem orada deneme şansım vs oluyor mu?
webden al beğenmezsen iade edersin mağazadan görerek aldığın ürünün iadesini almıyor itopya haberin olsun

milenix

80+ Gold
git gör ama mağazadan almanı önermem webden sipariş ver beğenirsen mağazadan alınca iade olmuyor

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
748
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
O monitörü aldım. Baya iyi. Tek sorunu ayağı metal ama yükseklik ayarı yok. Ghosting az ama var. Ayrıca hoparlörü 2+2, biraz sesi az.

Overclockla 180 oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,620
Üyeler
166,244
Son üye
0Valkyrie0
Top Bottom