Öneri Monitör Önerisi !!!

Reaksiyon skoru
6
Selam arkadaşlar monitör almayı düşünüyorum bitçem 500 580 arası ama bütçeyi zorlamak istemiyorum benim için önemli olan 21.5inç ve va panel olması 5ms ideal 60 hz olması önemli değil ama en önemli olan monitörün girişleri hdmı veya displayport önemli vga kesinlikle olmaz o zaten artık eski bir teknoloji zaten sizin önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Dostum aynı soruyu bu linkte sordun ve cevabını verdik neden aynı başlık aynı yazı ile tekrar açıp konu kirliliği yapıyorsun?
kardeşim çünkü sen bana yardım etmektense bana daha fazla para koyman gerekiyor diyorsun piyasada fiyat performans ürünler var ben bunlar arsından hangisini önerirsiniz diye soruyorum sen diyorsun 300 tl daha ekle 900 tl ye neredeyse 144 hz monitör alınıyor benim istediğim özellikler 5 ms 60 hz şuan bu özellikleri googleye yazınca birsürü model ve marka çıkıyor ve çoğu bilinmiş ve kendini kanıtlamış markalar ben bunlar arasında bi öneri istiyorum yani insanlar kendileri bir şey alırken paraya kıyamıyor ama öneri verirken paraları saçıyorsunuz.

kardeşim çünkü sen bana yardım etmektense bana daha fazla para koyman gerekiyor diyorsun piyasada fiyat performans ürünler var ben bunlar arsından hangisini önerirsiniz diye soruyorum sen diyorsun 300 TL daha ekle 900 TL ye neredeyse 144 hz monitör alınıyor benim istediğim özellikler 5 ms 60 hz şuan bu özellikleri googleye yazınca birsürü model ve marka çıkıyor ve çoğu bilinmiş ve kendini kanıtlamış markalar ben bunlar arasında bi öneri istiyorum yani insanlar kendileri bir şey alırken paraya kıyamıyor ama öneri verirken paraları saçıyorsunuz.
Dostum ben o fiyata bulacağın monitör markalarını söyledim ve bunlardan verim alamayacağını söyledim işini görebilecek bir monitör için bir 300 TL eklemen daha iyi olur dedim. Direk la o fiyata monitör mü olur para ekle al demedim.

Dostum ben o fiyata bulacağın monitör markalarını söyledim ve bunlardan verim alamayacağını söyledim işini görebilecek bir monitör için bir 300 TL eklemen daha iyi olur dedim. Direk la o fiyata monitör mü olur para ekle al demedim.
kardeşim dell markasını az çok biliyorsundur veya viewsonic bu iki üründede benim bütçeme uygun ve özellikleri istediğim gibi ürünler mevcut sen demişsinki bilinmeyen markalar vardır o bütçede 2 gün sonra elinde kalır peki bu iki marka o senin dedğin bilinmeyen marka kategorisi altında yer alıyormu bence hayır sen bu forumda soruları ve önerileri cevaplıyorsun dimi peki benim bu öneri isteğim için neden bi araştırma yapmadan aklına göre cevap veriyorsun herkezin bütçesi çok değil sende biliyorsun para dedğin kolay kazanılmıyor fiyat performans ürün nedeir parana göre alabileceğin en iyi performans ve kalitedir ben açıklamadada demiş olduğum gibi 1 . sınıf bi ürün aramıyorum

kardeşim dell markasını az çok biliyorsundur veya viewsonic bu iki üründede benim bütçeme uygun ve özellikleri istediğim gibi ürünler mevcut sen demişsinki bilinmeyen markalar vardır o bütçede 2 gün sonra elinde kalır peki bu iki marka o senin dedğin bilinmeyen marka kategorisi altında yer alıyormu bence hayır sen bu forumda soruları ve önerileri cevaplıyorsun dimi peki benim bu öneri isteğim için neden bi araştırma yapmadan aklına göre cevap veriyorsun herkezin bütçesi çok değil sende biliyorsun para dedğin kolay kazanılmıyor fiyat performans ürün nedeir parana göre alabileceğin en iyi performans ve kalitedir ben açıklamadada demiş olduğum gibi 1 . sınıf bi ürün aramıyorum
Onu diyorum ben de zaten bu fiyata alacağın kalite belli Viewsonic iyi bir marka fakat o bütçedeki olan yine iş görmez biraz daha aekleyip almak daha mantıklı iila istiyorsan bunu almak daha mantıklı olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,870
Üyeler
188,488
Son üye
Emirhanna
Geri