Monitör saliselik git gel yapıyor göz kırpıyor

Reaksiyon skoru
102
Monitör ve PC yeni fakat sistem göz kırpması var oyuna girince daha da artıyor böyle git gel yapıyor ama o kadar seri ki bazen gözümü mü kırptım diyorum bu sorun ileride büyür mü yoksa Windows 11 kaynaklı falan mıdır aşırı tedirginim çok fazla konu olmasına karşın net çözüm de olmaması daha da can sıkıcı bir yönden de rahatlatıcı cok kişide var diye tavsiyeleriniz bekliyorum iyi sosyaller.

Monitör ve PC yeni fakat sistem göz kırpması var oyuna girince daha da artıyor böyle git gel yapıyor ama o kadar seri ki bazen gözümü mü kırptım diyorum bu sorun ileride büyür mü yoksa Windows 11 kaynaklı falan mıdır aşırı tedirginim çok fazla konu olmasına karşın net çözüm de olmaması daha da can sıkıcı bir yönden de rahatlatıcı cok kişide var diye tavsiyeleriniz bekliyorum iyi sosyaller.
Sadece oyunda mi yapiyor hep mi yapiyor

Sadece oyunda mi yapiyor hep mi yapiyor
hep yapıyor genel olarak yapıyor yani ama çok sık değil 5dk da bir fakat ileride büyür diye canımı sıkıyor screen flickering yazınca bir sürü video ve konu çıkıyor o yüzden hangisi işe yarar ne yapmalı hiç bilmiyorum çok fazla ekran göz kırpma diye başlık da var ama net çözüm ortada hiç yok windows 11 kaynaklı mı driver kaynaklı mı net bir cevap yok ne yazık ki :( pc de yeni şüphelerim oluyor o yüzden

hep yapıyor genel olarak yapıyor yani ama çok sık değil 5dk da bir fakat ileride büyür diye canımı sıkıyor screen flickering yazınca bir sürü video ve konu çıkıyor o yüzden hangisi işe yarar ne yapmalı hiç bilmiyorum çok fazla ekran göz kırpma diye başlık da var ama net çözüm ortada hiç yok windows 11 kaynaklı mı driver kaynaklı mı net bir cevap yok ne yazık ki :( pc de yeni şüphelerim oluyor o yüzden
Bende de oluyor ama sadece oyunlarda seninki farkliymis cozumu bilmiyorum fakat kablo ve monitor sorunsuz mu emin msn

Bende de oluyor ama sadece oyunlarda seninki farkliymis cozumu bilmiyorum fakat kablo ve monitor sorunsuz mu emin msn
Evet sorun yok gibi monitör kaynaklı olduğunu düşünmüyorum sanki tam driver kaynaklıymış gibi hissettiriyor bu arafa evet oyuna girince arıyor masaüstüne takılınca çok nadir oluyor sizde uzun süredir varsa yapamadınız heralde öyle mi

Driver kaynaklı diye düşünüyorum. Temiz bi driver kurulumu yapmayı dene.

Niyeti bozmuş ben sana diyim

Monitör kaynaklı bir sorun freesync açınca yapıyor bende kapatınca düzeliyor

Monitör kaynaklı bir sorun freesync açınca yapıyor bende kapatınca düzeliyor
bende kapalıyken de yapıyor bunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben yeni mönıtör alınca oldu ve sadece oyunalarda oluyor oda hz değiştiroyrum düzeliyor
özellikle 360hz aldım monitörü hz düşürürsem hiçbir anlamı olmaz benim için :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

UP up daha çözülmedi

Son düzenleme:
Geri