yakından çekermisiniz bişey belli olmuyorMonitörde böyle bir şey çıkıyor yardım lutfen
oğuzhan ugurun sandalyesinin sağ ustundeki kareler varya çekemiyorum çünkü çok hızlı gelip gidiyor bunu zor çektimyakından çekermisiniz bişey belli olmuyor
Monitörünüz nedir ?Monitörde böyle bir şey çıkıyor yardım lutfen
asus 165 hz 1080 pMonitörünüz nedir ?
Baya açıklayıcı oldu.asus 165 hz 1080 p
yaptım görüntü 1920 800 yaptım ama sadece oyunda kullanıyorum onuekran kartı uygulamasında renk ayarı yapmış olabilir misiniz yada görüntü kalitesi ayarı
karşılaşıuorum video önerme yerindede çıkıyor youtubede sağdaBaya açıklayıcı oldu.
Her neyse monitörünüzde bir sorun olduğunu sanmıyorum bence kamera veya edit hatası olabilir. Başka videolarda karşılaşıyorsanız ise ekran kartı veya monitör olabilir.
evet aynen öyle bende daha oyunda faşan fark edemedimAynı sorun bende de var sorun donanımsal değil ekran kaydı aldığımda o karaler ekran kaydında da belli oluyor sanırım sorun youtube dan çünkü kareler yalnızca youtube da oluşuyor
Evet YouTube'ye aitte olabilir sorun.Aynı sorun bende de var sorun donanımsal değil ekran kaydı aldığımda o karaler ekran kaydında da belli oluyor sanırım sorun youtube dan çünkü kareler yalnızca youtube da oluşuyor