Malesef dostum sorun ekran kartında olabilir. bilgisayarınızda onboard mevcut ise ekran kartını söküp anakart arkasındaki vga girişine takarak deniyebilirisiniz
sistemi yani aldınız sanırım . ekran kartında sorun olması biraz garip . ekran kartı sorunlu olmayabilir. yani bi kablolara göz atın istersenizPek anlamam bu işlerden bilgisayar kasası EL Capitan hocam ekran kartnın driver güncel olup olmadığını nasıl anlarım
Kardeşim pcye bağladığın aynı kabloyla bağlıyorsun dimi laptopadaYukarı cevap verebilecek birisi var mı ?
Kardeşim pcye bağladığın aynı kabloyla bağlıyorsun dimi laptopada
Kardeşim driverları kurdun mu. Ondan değilse ara söyle gönder ekran kartınıAynen öyle hocam
Ekran kartını hiç yormadım ağır grafikli oyuna bile girmedim belki fanları çok fazla dönmemiştir gerek duymadığı için
Kardeşim driverları kurdun mu. Ondan değilse ara söyle gönder ekran kartını
Hocam bir an önce geri gönderin bir sıkıntı var, durumu belirtip geri gönderin..Hocam zaten kurulu gelmiyor muydu ben bugün yine kurdum ilk defa kurduğum için olmamış olabilir
masaüstü sağ tıkladığımda radeon çıkıyor ona tıklıyorum durum güncel diyor. kurabilmişim demi
zaten AMD sitesinden indirmiştim
Hocam bir an önce geri gönderin bir sıkıntı var, durumu belirtip geri gönderin..