hazarcoban
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 327
- İsim
- hazarcoban
Arkadaşlar oyunlarda ve masaüstünde garip çizgiler görüntüde bozulmalar oluyordu.Sıkıntı monitörde mi ekran kartında mı kimse anlamadı.Kasayı Hdmı kablo ile monitöre bağlayınca çizgiler oluşuyor.Kasayı Hdmı kablo ile bizim televizyona bağlayınca çizgiler yok oluyor.Kasayı DisplayPort ile monitöre bağlayınca da çizgiler geri geliyor.Demekki kablo ile alakalı değil.Çizgiler Ekrandayken ekran görüntüsü alıp Fotoğrafa başka ekrandan bakınca çizgiler artık olmuyor.Kasayı komsunun televizyonuna hdmı ile bağlayıncada çizgiler yok oluyor.Kasayı bir baska komsunun televizyonuna hdmı ile bağlayınca çizgiler yine yok oluyor.Fakat çizgi oluşturan monitörü baska kasaya takınca,çizgi sorunu olmuyor cok ilginç.Priz değiştirdik ssd bile degistirdik kablo değiştirdik format attık fakat yine çizgiler belli oluyor.Benim monitörün markası koorui,yeni sıfır baska koorui monitörde test ettik ondada çizgiler olduAma başka marka monitörlere takınca(7 farklı monitör) hiç birinde çizgi yapmadı.İşin ilginç yanı bu Kooruui monitörü baska kasaya takınca ondada çizgi yapmıyor.Adam artık dayanamadı sıfır marka dell 2k monitör getirtti depodan.VE ÇİZGİ SORUNU BİTTİ.Ama onda aşırı ışık sızması vardı ve iade ettim adamda bana para iadesi yaptı artık.Şuan internetten VievSonic 32 inç 2K monitörini sipariş ettim elime ulaştı.Ama bundada 2 tane ölü piksel çıktı delirmemek elde değil ve ÇİZGİ SORUNU GERİ GELDİ. ŞİMDİ;
Sıkıntı Monitörlerde mi,Ekran kartımda mı ?
Sıkıntı ekran kartındaysa 4 monitör 3 televiyon toplam 7 farklı monitörde neden çizgi yapmadı
Sıkıntı ekran kartındaysa çizgiler oluşurken görüntüyü ss alıp farklı ekrandan bakınca çizgiler neden yok oldu.
Sıkıntı monitörde ise şuan sıfır aldığım VievSonic monitörde neden çizgi sorunu oluştu
Sıkıntı monitörde ise ilk baştaki çizgi yapan monitörü farklı kasaya takınca çizgi sorunu neden düzeldi
Ayrıca şunu farkettim.Bu çizgiler oyunlar dahil klasör açınca kenarlarında çıkıyor.Bu klasörleri masaüstünün sağ tarafına çekince
çizgiler geliyor.Sol tarafına çekince çizgiler gidiyor.
Sıkıntı Monitörlerde mi,Ekran kartımda mı ?
Sıkıntı ekran kartındaysa 4 monitör 3 televiyon toplam 7 farklı monitörde neden çizgi yapmadı
Sıkıntı ekran kartındaysa çizgiler oluşurken görüntüyü ss alıp farklı ekrandan bakınca çizgiler neden yok oldu.
Sıkıntı monitörde ise şuan sıfır aldığım VievSonic monitörde neden çizgi sorunu oluştu
Sıkıntı monitörde ise ilk baştaki çizgi yapan monitörü farklı kasaya takınca çizgi sorunu neden düzeldi
Ayrıca şunu farkettim.Bu çizgiler oyunlar dahil klasör açınca kenarlarında çıkıyor.Bu klasörleri masaüstünün sağ tarafına çekince
çizgiler geliyor.Sol tarafına çekince çizgiler gidiyor.
Ekler
Son düzenleme: