Elbetteplaystation var olur mu?
Ya ekran karti gitti ya monitor hocam. Hangisini tercih edersin30 dakika felan yataga uzandim geldim baktim 2. monitor boyle olmus kablolari degistim felan hala ayni cozumu var mi yoksa cop mu oldu monitor samsung odyssey g3 1ms 144hz modeli
Alıntıyı görüntüle
pcyi alali 1hafta oldu 4070 tiYa ekran karti gitti ya monitor hocam. Hangisini tercih edersin
2 monitor var 1 ri calisiyor sorun yok digeri eskiydi 2 yillik playstationa takinca duzgun goruntu verdiYa ekran karti gitti ya monitor hocam. Hangisini tercih edersin
Simdi ekran kartinin ya driver i sıkıntılı, yada gecmis olsunplaystationa taktim oldu pcde nasil duzelticem
Mesaj otomatik birleştirildi:
pcyi alali 1hafta oldu 4070 ti
Ozaman kablolarda bir sikinti olabilirmiplaystationa taktim oldu pcde nasil duzelticem
pcyi alali 1hafta oldu 4070 ti
2 monitor var 1 ri calisiyor sorun yok digeri eskiydi 2 yillik playstationa takinca duzgun goruntu verdi
ekran kartı sanırım geçmiş olsun iade etme şansın varsa direkt iade et garanti cart curt baya uğraştırır hazır sistemmi aldın2 tane display port denedim 2side olmadi
kurabilecegim farkli bi oda yok bi anda gitti diger monitor calisiyor ps4 calisinca da ekran geldihocam saçma gelecek ama bilgisayarın ve monitörün fişi farklı bir prize takıp deneyin
yani farklı bir odada bilgisayarınızı kurun