Neler Yeni

Yardım Monitörden ses geliyor

merhabalar monitörümde ses geliyor genleşme büzülmeden düşünüyorum tamda emin değilim burda anlayan arkadaşların olduğunu söylediler ve bende hemen kayıt oldum evet sorunum şu şekilde monitörümde kullanım sırasında arada çıtlama sesi ve uzun süre kullanımdan sonra kapattıktan sonra monitörü çıt sesi geliyr kullanımdada arada geliyor Bu durum normalmidir monitörü alalı 2 ay oldu acilen yardıma ihtiyacım var
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mehmet

@BATTLEFIELD

Son düzenleme:

dmns24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Sefa Duman
merhabalar monitörümde ses geliyor genleşme büzülmeden düşünüyorum tamda emin değilim burda anlayan arkadaşların olduğunu söylediler ve bende hemen kayıt oldum evet sorunum şu şekilde monitörümde kullanım sırasında arada çıtlama sesi ve uzun süre kullanımdan sonra kapattıktan sonra monitörü çıt sesi geliyr kullanımdada arada geliyor Bu durum normalmidir monitörü alalı 2 ay oldu acilen yardıma ihtiyacım var

@Mehmet

@BATTLEFIELD
Valla benim evimde kullandığım bütün teknolojik aletleri kapattıktan sonra çıt çut sesler geliyo şimdiye kadar hiçbirinden bişey olmadı normal olabilir bu yüzden

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
benimkisine de geliyor ama geceleri oluyor genelde bende önemli bir şey değildir.

• Beğen
Reaksiyonlar: ~Emo

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Genelde büyük ekranlı her cihazdan bu tür sesler çıkıyor. Geçen çok yüksek sesli bir şekilde televizyonumda da olmuştu ve televizyon kapandı. Tekrar açtığımda bir şeyi yoktu.
Aynı soruyu TP'de de sormuşlar durum aynen senin şüphelendiğin gibi:

Monitördeki genleşmelerden dolayı bu sesin çıktığını belirtmişler.

• Beğen
Reaksiyonlar: ~Emo

~Emo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Emre Baltacıoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik Genel
Instagram
emre_bltcgl
Steam
Emo
Discord
~Emo

@Mehmet

@BATTLEFIELD
normal bir şey bu
çünkü kullandıkça içindeki devreler ısınıyor ve kapatınca devreler soğuyor soğuduğu zaman ise bu seslerin çıkması normal

• Konu Sahibi Konu Sahibi
normal bir şey bu
çünkü kullandıkça içindeki devreler ısınıyor ve kapatınca devreler soğuyor soğuduğu zaman ise bu seslerin çıkması normal
herkeste bu durum yaşanırmı peki hocam genlesme durumu hani monitöre bu sesin zararı varmıdır

benimkisine de geliyor ama geceleri oluyor genelde bende önemli bir şey değildir.
bir zararı varmidır bu sesin tüm monitörlerde olurmu bu durum

~Emo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Emre Baltacıoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik Genel
Instagram
emre_bltcgl
Steam
Emo
Discord
~Emo
herkeste bu durum yaşanırmı peki hocam genlesme durumu hani monitöre bu sesin zararı varmıdır

bir zararı varmidır bu sesin tüm monitörlerde olurmu bu durum
normal bir durum herhangi bir zararı yoktur bence

Top Bottom