Bütçeniz nedir?Ekran karti rx 590 nitro +
İşlemci amd rayzen 5 3600
Anakart b450 plus
Buna uygun bir monitor tavsiye edermisiniz (beyaz olursa sevinirim )
Bu bütçelerde iyi bir beyaz monitör yok. Bu monitör sizin için fazlasıyla yeterli olur:4k 5k 6 ya cikabilirim
5 ms biraz göz korkutuyor hocam, bence kampanya vs ile daha fp bir ürün düşebilir şu son haftalarda görüyorum 3 4 tane monitör kampoanyasıBu bütçelerde iyi bir beyaz monitör yok. Bu monitör sizin için fazlasıyla yeterli olur:
Rehber: KTC (KEY TO COMBAT) Marka monitör alınır mı?
KTC Technology hakkında bilgilendirme KTC Technology Co., Ltd, 1995 yılında Shenzhen Çin'de gelişmiş bir ekran üreticisi ve tüketici elektroniği şirketi olarak kuruldu. Müşteriler için derinlemesine özelleştirilmiş, farklı tablet ekran ürünleri ve dünya için Çin akıllı üretim çözümleri...www.technopat.net
Hocam 1 ms yazan monitörler o değeri gerçekten vermiyor ki. 0.3 ms yazıp 8 ms veren monitörler var. Hileli ortamlarda sadece 1 yerde sunduğu gecikme süresini yazıyorlar öyle 1 ms, 0.3 ms oluyor. Bu monitör 3.5 ms veriyor gsyet iyi.5 ms biraz göz korkutuyor hocam, bence kampanya vs ile daha fp bir ürün düşebilir şu son haftalarda görüyorum 3 4 tane monitör kampoanyası
peki hocam, zaten sizde biliyorsunuzki e sporcu değilseniz ms faktörünü aşırı takıntı yapmaya gerek yok, iyi forumlar iyi akşamlarHocam 1 ms yazan monitörler o değeri gerçekten vermiyor ki. 0.3 ms yazıp 8 ms veren monitörler var. Hileli ortamlarda sadece 1 yerde sunduğu gecikme süresini yazıyorlar öyle 1 ms, 0.3 ms oluyor. Bu monitör 3.5 ms veriyor gsyet iyi.